Új hozzászólás Aktív témák

  • Htibimor

    senior tag

    Sziasztok!

    Újra rástartoltam a játékra. Kellene a tapasztalatotok. Őszinte leszek, a kereskedelem nem megy a sidewinder-nek kicsi a raktere és nem tudok sok árut vinni. Azt sem érzem, hogy mit kellene venni és hol eladni. Inkább a bulletin boradon keresem a cargo scoop-os melókat. Azok 10-15 ezer cr-et hoznak viszonylag egyszerűen. Így most átléptem a 100e cr-et. Tudom gyík nagyon, de most ez jól eső érzéssel tölt el.

    Most jön a kérdés. Maradjak ezzel a hajóval és mindenféle fejlesztés nélkül folytassam ezt vagy vegyek egy Addert és azzal próbálkozzam? Mivel lehetne egy kicsit több pénzt keresni, mert 100m cr-em soha nem lesz egy jó hajóhoz? Ti mit javasolnátok? Hogyan tovább?

    Tudom tele van a net és youtube számtalan videóval, de továbbra sem tudom milyen ágyút lenne érdemes megvenni? Olyan középutas megoldás érdekelne.

    A cargo scoop-os küldetéseknél, mindig az "unindentified signal source" részeknél kell az árút összeszedni. Addig nincs is gond, amíg csak 1 van. De amikor hirtelen még kettő bejön mellé tuti olyat választok amelyikben hajók vannak és nem a keresett árú. Nincs erre valami scanner ami segítene a választásban.

    Bocsánat a csapongásért és az esetleges unalomig ismételt kérdésekig, de újra beszippantott a játék és Tőletek mindig olyan jó válaszokat kaptam!

    Köszönöm!

    Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P

Új hozzászólás Aktív témák