Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Boka1984 #46540 üzenetére

    Ahogy már írták, a segédlet tényleg hasznos, ill. ha a kezdő zónában maradsz, az is jó ötlet. Direkt ezért hozták létre, hogy a teljesen kezdőknek nyugis övezetet biztosítsanak. Még hozzátenném, hogy eleinte javasolt a solo mód, hogy legalább a többi játékos ne köthessen beléd, aztán ha úgy érzed, mehet az open is.

    A játék irányítása nem egyszerű, millió gomb és kezelőszerv van, amelyeket meg kell majd tanulni. Ebben segít a tutorial is. Ehhez képest a bázisokon/menüben történő navigálás már egyszerűbb, de ehhez is idő kell.

    Eleinte szerintem érdemes néhány egyszerű küldetést elvállalni, leginkább a courier job-okat tudom ajánlani, mert ezzel egyrészt gyakorlod a menüt, az egyes csillagrendszerek és állomások közötti közlekedést, és még egy kis pénzt is kereshetsz velük, amelyekből vagy nagyobb hajót vehetsz, vagy a kezdő Sidewindert pakolhatod fel jobb modulokkal. Ez felfogható a tutorial első részének. :D

    Aztán majd jön a második felvonás, a mérnökök felkeresése, ami már hosszabb, és némi tapasztalatot igényel, szóval ez még odébb van. Ez kicsit mélyebben megmutatja majd a játék lehetőségeit, és a leggyakrabban folytatott tevékenységeket (szállítás, felfedezés, bányászat, harc, stb.) De ez még ráér. Egyelőre tudd kezelni a játékot és a hajódat, minden egyéb csak utána!

Új hozzászólás Aktív témák