Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Munkas #44920 üzenetére

    Cutter szarul fordul. Ha ezzel meg tudsz barátkozni, akkor lehet használni. Először én is lövöldöztem vele, de aztán a bányában végezte. Ott most is jól elvan.
    Limpetből azért jó a sok, mert ha egy van kint, az száz év alatt szedi össze a cuccokat, így aztán min 4 darab nekem szokott lenni. De eleinte 8 is volt. És mivel kb. minden közepes vagy nagyobb NPC hajón van PD, a limpetek hullanak is rendesen.
    Lehet őket szintetizálni, csak általában sajnálom érte a materialt, ha csak fél percig élnek, ill. nekem sokszor bugos ez a része, és hiába gyártom le a limpetet, nem hajlandó őket elindítani.
    Prismatic tényleg lassabban tölt. Ez egy alap modul esetén nem annyira látványos, de ha már fel van tuningolva, plusz boostereket is kap, akkor tényleg akár 10 perc is lehet egy újratöltés. Legtöbben thermal fejlesztést tesznek rá, én inkább a reinforced mellett szoktam dönteni. Bár van ilyen is meg olyan is. Aztán boosterből kap még mindenféle resistet, ami kell neki. De ez is ízlés dolga.

    #44919 [HUN]NIMROD

    Annak idején én sem egy körben hoztam el a hat modult. Akkor még elég sokat bénáztam az SRV-vel, aztán kicsit meg is untam a dolgot, ráadásul valamelyik tároló tele is lett, így hazamentem. Végül kb. 4-5 menetben lett meg az összes elérhető guardian cucc.

    Próbáltam annak idején full beam Cuttert. Igazából tetszett, bár a hullt azért tényleg lassan szedte. De az vicces volt, ahogy a pajzsukat mintha elszívta volna róluk egy pár másodperc alatt. A kisebb hajók meg el is tűntek, mire egyszer kimerült volna az energiatároló. :D Én mondjuk full gimballed lézerekkel mentem. Cutterrel kicsit perverznek éreztem volna a fix lézereket. :D

Új hozzászólás Aktív témák