Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    Némi kalózirtás volt megint a Logoniban, de közben szükség volt egy kis újratöltésre. A rendszerben nincs akkora állomás, ahol a Corvette leszállhatna, de szerencsére volt egy FC, gondoltam, megnézem. A neve ismerős volt valahonnan...

    De milyen helyre kerültem. A parancsnok valami keményvonalas fed huszár lehet. Már a folyosón lévő darts tábla a birodalmi celebek képeivel, és a beléjük állított nagy számú nyíllal is azt súgta, szerencsém, hogy megfelelő hajóval jöttem, különben lehet, hogy hamar űrszemétté váltam volna. Szerencsére a fed admirálisi egyenruhám volt rajtam, így komolyabb baj nélkül megúsztam. Ha benéztek volna a pilótafülkébe, és meglátják a másik ünneplő ruhámat... Jobb bele sem gondolni.
    Szürke falak, mint a frissen vásárolt Corvette festése. Minden szögletes, sehol egy ív. Az egyetlen gömbölyű dolog a WC csésze volt a bár klotyójában. Meg mernék esküdni, hogy egy Clipper orra lett erre a célra átalakítva. Természetesen térképeket leadni nem lehet, látszik, hogy a tulajdonost nem nyűgözik le galaxisunk szépségei, számára a csillagok fényénél sokkal szebbek a csatahajók hajtóműveiből kicsapó lángnyelvek. Nyilvánvaló volt, hogy nem kalóz, mert feketepiac sem volt. A raktérben legfeljebb csak birodalmi pilóták skalpjai lehettek.

    Mióta eljöttem, csak arra tudok gondolni, vajon merjek e szerencsét próbálni holnap egy Cutterrel, fejemen koronával. Még nem jutottam döntésre. Az biztos, hogy ma éjjel nem fogok jól aludni.

Új hozzászólás Aktív témák