Új hozzászólás Aktív témák

  • czundermák

    aktív tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Rég játszottam utoljára, ezel együtt jár, hogy az ember felejt, emiatt szeretnék tanácsot kérni tőletek. Volt egy SSD cserém nemrég, mindent újratelepítettem, ez csak abból a szempontból lényeges, hogy persze az Elite beállításaimat, ami az irányítást magában foglalja, úgy ahogy van elfelejthettem.

    Szerettem volna beállítani ismét, hogy kézre álljon. Adott egy Logitech G600-as egér, amivel kényelmesen tudtam felfedezni, minden ott volt kéznél a gombsora miatt. Jelenleg úgy tűnik hiába is akarom nem tudom rá beállítani a galaxis térképet, sem a rendszer térképet, külön nyitható opcióként. A fura az egészben, hogy csak ez a két lehetőség nem akar működni, a targetek, a hardpointok, a supercruise, minden más működik, ott ahol anno be volt állítva. Tovább mentem, és billentyűzetre is próbáltam a térképeket beállítani, de hiába, bármelyik gombra teszem őket egyszerűen nem nyílnak meg, sem állomáson, sem repülés közben.
    Lehet külön a térképek beállítása, ha hajóban, srv-ben vagy az állomásokon vagyok? Nem találtam rá opciót, ezért is kérdem, mert jó eséllyel user error, és valami felett elsiklok.

    Köszönöm előre, ha valaki ki tudja segíteni a gyenge agyam ebben. :K

    CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO

Új hozzászólás Aktív témák