Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz baphomet #44165 üzenetére

    "Dagadt a mellem mikor nem egészen tíz óra alatt tudtam átülni a kezdő Sidevinder-ből egy Anacondába"

    Azért az a 12h ma sem mutat olyan rosszul! Na de itt álljunk meg, a nagy arcú hetvenkedés a Fed bugrisok skillje, ezt a műfajt majd inkább én! :)

    .

    "Mi most a legjobb fegyver, beleértve a mérnököléseket is, PVE-re?"

    .

    A magam részéről nincs változás. A hajó maradt a Krait MKII. Első látásra szerelem volt már rögtön az első koncepció rajznál, azóta ha 2x vettem elő szegény Corvette-t, és akkor is csak azért, hogy bele ne rohadjon a bioetanol.A fegyverzet is a régi, 3db class3-as frag double shot+incendiary effekttel, és 2 db class2-es MC overcharged+incendiary, és corrosive effekttel. A rammerkedéssel dúsított közelharcra épülő taktikához ez az ideális. Relatíve alig termel hőt, és keveset fogyaszt, jut pötty a shield-re bőven. Persze tisztában vagyok vele, hogy az amolyan "leszegett fejjel durr bele a hasába" stílus ugyan remekül passzol egy bárdolatlan Fed bugrishoz, de lehet, hogy egy kifinomult császári főnemesnek egy elegánsabb, fehér kesztyűvel, eltartott kisujjal kezelhető, éles pengéjű lézer jobban állna. Én viszont maradok a frag+MC kombónál. És mióta vannak mati kufárok, azóta a lőszer sem jelenthet problémát. Sőt, amióta a Fleet Carrier-el le lehet parkolni közvetlenül a HazRES mellé, azóta lőszert után sem gyártok, ha elfogy, kb 50 mp alatt a FC-n termek, és el van intézve. Kb fél órás köröket szoktam futni, mert ennyi idő alatt szoktak kiürülni a tárak, és mostanában nekem az a 30 perc bőven elég is egyszerre. Ebbe az időbe általában szerencsétől függően 25-35 db ügykezelés szokott beleférni.

    .

    "ráadásul lifetime expansion pass tulajként, túl sokat fizettem ki ahhoz, hogy ne játsszak a Odyssey-vel. Mondjuk úgy: ha Braben fejét mellé adják ezüsttálcán, akkor érte volna meg talán a dolog. :)​"

    .

    Igazságtalan vagy, minden elmarad DLC-ért mi, lifetime-osok kaptunk egy-egy pazar hajófestést, nem mondhatod, hogy ez a Braben nem egy igazi gavallér! :N

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák