Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz Submarine #41559 üzenetére
Azt én sem értem. Bőven lett volna benne lehetőség, és az ezredforduló környékén még volt piaca is az ilyen jellegű játékoknak. De talán még most is lenne.
A space legs engem sem nagyon érdekel, ellenben a Fleet Carriert nagyon várom. Azzal együtt megoldhatnák a hajók ill. modulok tárolását is, mert ami most van, hogy az ember egy rakás hajóval csövezik a Jamesonon, az elég szánalmas. A modulokról nem is beszélve. Alacsony a tárolókapacitás, és macerás az egész. Valami armory jellegű cucc kellene, ahol tárolhatnád mindened, és ott lehetne összeállítani és elmenteni különféle buildeket, amelyeket aztán egy gombnyomással fel lehetne pakolni a hajókra. Ha meg nem ott van egy hajód, akkor igenis fizess egy komolyabb összeget a parkolásért! Pénz úgyis van a játékban, amennyit csak akarsz.
A DC probléma nekem is fáj. Simán lehetne az is meg az SC assist is a hajók része.
Abban azért bízom, hogy nem csak mi és a bogarak vagyunk a galaxisban. Legalább a Guardianok előkerülhetnének.
A szavazás is lehetne egy opció. Bár én ott általában kisebbségben maradok.
Na akkor nem csak engem zavar, hogy százméteres, ezer tonnás hajók kis vadászgépeknek tűnnek repkedés közben. Abszolút nem érezni sem a méreteket, sem a távolságokat. Emlékszem, ez már az őskorban is így volt, pl. az X-Wing széria is ugyanezzel küzdött. Nem is tudom, hogy volt-e olyan űrszim, amelyben ez jól meg lett volna csinálva.
Szerintem a kereskedelemre férne rá némi buff. Az most nagyon harmatos. Gyakorlatilag egy szállítóküldetéssel a sokszorosát meg lehet keresni jóval rövidebb idő alatt. A bányászat meg tényleg nagyon op. 200milla/órás hozamok mellett a legdrágább hajó full A modulokkal is megvan egy nap alatt.
Személy szerint a powerplayt fejleszteném még. Abban volna lehetőség, hogy hosszabb időre lekösse a népet. De most leginkább csak arra használja mindenki, hogy kifarmolja a speciális modulokat/fegyvereket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok