Új hozzászólás Aktív témák

  • FehérHolló

    veterán

    Sziasztok!
    Nemrég kezdtem a játékot, olyan 25 órám van benne.
    Kicsit elegem van a hurcibálós küldetésekből (adat, rakomány, ilyesmik), mert ami valamennyire is megérné pénzben (250k+), az általában olyan állomásra vezet, ami az adott csillagrendszerben 500 ezer fénymásodpercre van a fő csillagtól ahova érkezik az ember. Supercruise-ban 15 percig semmittevően nézni a monitort meg nem túl fun.

    Szóval gondoltam, hogy adok a játéknak még egy esélyt, és belevágok a vérdíj vadászatba.
    Van egy A-s modulokkal felszerelt Cobra Mk3-am (amiről tudom, hogy nem a legalkalmasabb bounty hunt-ra), medium és small gimball pulse lézerrel + medium és small gimball multicanonnal + bounty scanner. Ezen felül még kb 3M pénzem.
    Meg tudnátok kérlek válaszolni pár kérdésem? - Valami megbízható guide-ra link is elég lenne. :)
    - Először úgy próbálkoztam, hogy medium/high security rendszer, nav beacon, érkező hajók scannelése. Nagyon ritkán ad olyan hajót, amin 100k fölötti bounty van. Merre/hogyan érdemes próbálkozni?
    - Hogyan lehet gyorsan megnézni scan után, hogy mekkora a bounty? A bal oldali konzolban egyesével kikeresgetni az éppen megvizsgált hajót 1-2 percbe kerül, és általában van vagy 10-20 hajó, amivel ezt el kell játszani.
    - Bounty hunting küldetések 250k pénz fölött először körbe járatnak a fél világon (hogy megleljem a kilövendő szerencsétlent), majd baromi erős ellenfeleket dobnak. Ráadásul azt is írják, hogy jobb lenne wing-gel csinálnom. Van valami fórum, ahol össze lehet fogni több játékossal az ilyen bounty-khoz?
    - Gondolkodom először egy Diamondback Explorer, majd egy Krait Mk2 beszerzésén vérdíj vadászatra. Ugye ez jó irány?
    - Van valami értelmes játékon belüli keresési lehetőség, hogy melyik felszerelés/hajó melyik legközelebbi állomáson érhető el? A wiki-ken szereplő felsorolással nem nagyon tudok mit kezdeni, mert egyesével végignyálazni 100+ állomást nem túl hatékony. :(
    - Bérelhető NPC pilóták mi a francra jók? :D

    - 150+ tonna szállítására milyen hajót ajánlanátok a megfizethetőbb szegmensben? Type 6-nál mi az eggyel komolyabb opció?

    [ Szerkesztve ]

    Skynet is real. It's called Google.

Új hozzászólás Aktív témák