Új hozzászólás Aktív témák

  • gentlelynx

    tag

    válasz wollnerd #41391 üzenetére

    Nos, ha már "említést érdemeltem", azért annyit elmesélnék, hogy végül nem kimondott makrózás lett a vége, hanem csak az x52 egyik módjában a gázkaron, az sc-ben egyébként nem használt gombokra rádefiniáltam billentyűzet lenyomásokat (térkép és ctrl+v).
    A tapasztalat alapján az érzelmeim ezzel kapcsolatban vegyesek. Egyrészről az egészet azért csináltam, mert kényelmetlen volt ezek miatt lenyúlkálni a billentyűzetre és ez most lényegesen jobb lett. :K
    Viszont amire nem számítottam, az a macera az aktiválással, illetve visszaváltás, amikor már nincs ezekre szükségem.
    Kezdjük ott, hogy ahhoz, hogy az x52 megfelelően működjön, minden egyes alkalommal el kell indítani az 'eszközök és nyomtatók' közül a hotas ikonján a játékvezérlő beállítását és ott még a tulajdonságokat (ez összesen +4 ablak megnyitása, ha csak valaki nem tudja, hogy mit indít el a windows, amikor a játékvezérlő tulajdonság ablakát nyitjuk meg (!) :F ).
    A definiált profil kiválasztása csak ezután jön, viszont itt a tulajdonság ablakot le kell okézni, hogy tényleg aktiválódjon. Aztán amikor visszaállnék normál üzemmódra, akkor jön a meglepetés, mert bizonyos gombok nem kapják vissza a funkciót. Tulajdonságok újra megnyit és ismét jó. (Itt valamit a logitech nagyon elbarmolt a driver-ben... :W ) Lehet, hogy valamit én nem csinálok jól, de máshol is azt olvastam és tanácsként is ezt kaptam, hogy ezt bizony minden egyes alkalommal el kell játszani.

    Bocsánat a bő léért...ha zavaró, küldjetek a böllérért ;]

Új hozzászólás Aktív témák