Új hozzászólás Aktív témák

  • okyoky

    tag

    Üdv a társaságnak!
    Ezernyi gondolat fejemben kavarog.... Majd szépen lassan kíírom magamból.

    A játék már megjelenése óta megvan nekem, de 1-2 hónap játék után általában egy évre is letettem.
    Alapvetően saját hibából, ugyanis szinte csak kereskedéssel próbáltam tőkét szerezni, abból néha vadászt vettem és lődőzgettem az elém kerülő Wanted-eket.
    Most, február elején jutottam oda (többek között ennek a fórumnak az infói alapján), hogy már nem a pénz a gond, ha kell szerzek gyorsan, és tudok mást csinálni.
    Elkezdtem Fed rankot húzni - Orientcx kollega (ha megengedi, h. így szólítsam) kedvcsinálása okán én is Fed szájhőssé szeretnék válni, ha akkora nem is lehetek mint Ő, majd hazudozással letudom a különbséget (egy igazi Fed szájhős a hazudozásai mértékéről is tud hazudozni) -, miután rájöttem, hogy az nem egyenlő a repuval, ami 80-82% fölé nemigen akart menni. :W
    Gyakorlatilag Ceos - Sothis között, a 14 navalból 10 data küldi volt, úgyhogy szerintem engem igazából a Post Office Admiral rang illetne meg, ha lenne.
    Ezalatt egy akciós kínai sportkiocsira (Corvette) való is összejött data transfer küldikből (8MCr / kanyar 3kanyar óráként).
    Nem tudom, h. a data transfer bele számít-e a Trader rank-ba, de az Tycoon 19%-ról ezalatt nem mozdult el.
    Régebben egy Belugával hordtam embereket LQ Hydrae-be, az rendesen húzta a Trader rank-ot.

    Most Ceos - Sothis, Sirius Atmospherics köröket csinálok egy Pythonnal, 8MCr / kör, 12 perc alatt, 40MCr / óra. Ezalatt a Tycoon 19%-ról nem mozdultam el. Ez most bug vagy feature?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák