Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz wollnerd #36329 üzenetére

    Ezen az engi feladaton másfél-két éve átverekedtem magam, emiatt a részletekre már nem nagyon emlékszem, de azt tudom, hogy bányászni sosem RES-ben, de pláne nem HazRES-ben kell, hanem az adott gyűrűben, mindentől a lehető legtávolabb. Ez esetben ugyanis csak egyszer, még a megérkezéskor fog feltűnni egy hajó, ami általában security, és ha tiszta vagy, már megy is tovább. Néha kalóz, de ha ügykezelted az illetőt, onnantól kezdve már senki nem fog zaklatni ebben az igencsak uncsi tevékenységben. Amúgy Cooper911 szakinak van erről egy remek videója.

    Más:
    Beugrottam egy threat4-es USS-be, ahol sok más hajó mellett volt egy konda. Azt hagytam utoljára, hogy legyen időm betakarítani a maradványokat, mielőtt elpukkannának.
    Ahogy elterveztem, a végén gyorsan 0-ra paskoltam a PP-jét, de ez a gyökér tudomást sem vett róla. Anélkül, hogy legalább egy reboot erejéig lepihent volna, addig okoskodott, amíg ki nem pofoztam belőle a hull-ja utolsó százalékát is, de a nyomi kis vadásza még akkor sem adta fel, mintha mi sem történt volna, az a kis szerencsétlen a fejébe vette, hogy azért is átharapja a Corvette torkát. Mókás volt, ahogy próbálkozott, de aztán ráuszítottam az én blökimet, hogy nyugodtan összegereblyézhessem egykori gazdahajójának földi maradványait.
    Hát ez meg miféle új divat, 0%-os PP-vel, meg gazdahajó nélküli kísérővadásszal ugrálni??? :U

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák