Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz -Solt- #36292 üzenetére

    Én pont a hajót tojom le leginkább, gondolom az leesett már, hogy nem kenyerem az unalom:) Az első dolog amit csináltam ebben a játékban az az volt hogy megdöntöttem egy rendszert és háborút szítottam két frakció között.

    "főleg, hogy ennyire sok és kitartó munka kell az Elite ranghoz" - ez egy játék, ha dolgozni akarok, kinyitom a céges laptopot;)

    "válasz rövidebb küldetéseket... fordulj többet, az pörgősebb" - nem pörgősebb, ha valami repetitív az nem pörgősebb max monoton:) Én rendszerint azt csinálom, hogy 10 rendszer között ugrálok, felveszek egy csokor küldetést (7-8 átlag) ami a célomnak megfelel és teszek egy körutat, mivel egy frakció több rendszerben is előfordul ezért végképp nem értem minek kellene az origóra visszatérni hogy kapjak pénzt, reputációt, befolyást.

    Az üresjáratok meg nálam nem tesznek hozzá a hangulathoz, valszeg 25 évnyi videójátokkal töltött idő után már az én türelmem is véges, pláne ha az üresjárattal meg a sok grinddal egy játék a tartalom hiányát próbálja leplezni.

    2 éve ez a játék unalmasabb volt a korszakalkotóan értelmetlen Microsoft Train Simulatornál, 1 órára jutott max 10 percnyi érdekesség. Hála égnek fejlődik és gyorsul folyamatosan.:)

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák