Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Dyingsoul #35971 üzenetére

    "Lehet, hogy a data deliver-vel szintet léptem friendly-re és most a következő szint felé jelzi az állapotot, ezért ugrott visszább a %-os mutató?" Nem. Két küldetés nem dob ennyit a repudon, hogy egyből 83%-on legyél az előző szintről. A felfelé mutató kék háromszög azt jelzi, hogy javulóban a repud.

    Pénz szempontjából mindegy, hogy hol adod le az explo adatokat. Repu és rank szempontjából már számít, hogy kinek adod le. Vannak engineerek akiknél növelheted a repudat (pl. Farseer mamánál), vagy valamelyik fő frakciónál, ha szintet húzol.

    " leszkenneltem 3 rendszert is, ugrottam kb 60 LY-t és összesen kaptam 40.000 kreditet a kb egy órás munkámért." Nem szabad minden bolygót/csillagot leszkennelni! Csak azokat amik jól fizetnek. Ebben a képes útmutatóban megtalálod, hogy melyikért mennyit fizetnek. Beugrasz egy ismeretlen rendszerbe. Nyomsz egy adv.disc. szkennert. Ezután megnézed a rendszertérképen, hogy látsz-e jól fizető égitestet (ezek felismerésében segít a fenti kép). Ha látsz valami jót (pl. Earth Like, Water World, Black Hole...), akkor azokra mehet rá a surface scanner. Ezzel a módszerrel elég jól lehet keresni és közben nő az Explo rangod is. Ha nincs kedved random felfedezni és biztosra akarsz menni, akkor használd a Road to Riches útvonaltervezőt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák