Új hozzászólás Aktív témák

  • to.ca

    tag

    válasz pcnet #35769 üzenetére

    Számokkal nehéz vitatkozni, de vannak szubjektív szempontok is. Harcoltam mindkettővel, bár a kondát inkább felfedezésre és kereskedésre használtam, de volt full harci fittem is rá, hasonló fegyverzettel, mint a Corvette-re: beam + MC.
    A Corvette méretei ellenére jobban manőverez, mint a konda. Mindkettő alkalmas vadnyugati stílusú szembeállok és lövök harcra, de a Corvettel manőverezni is sikeresebben lehet. Nem fogsz vele kifékezni a kanyarban egy ferdét, de közel sem annyira szenvedős, mint a kondával. (A szenvedést itt mondjuk FDL-hez képest értsd.)
    A hardpointok elhelyezkedése éppúgy fontos, mint a dps. A Corvetten pl. a large HP a hasán determinálja, hogy milyen "testhelyzetet" kell vele felvenni - már, ha szeretnél vele lőni, és persze, hogy szeretnél. :)
    Ha tisztán combat-fittel használod, akkor barbi-pajzzsal, spéci páncéllal, HRPk-kel a Corvette tovább bírja a kiképzést, ha nem egy hármas konda - FAS wing lóg a nyakán, simán otthagyom pár percre, amíg főzök egy kávét.
    Én a Corvette-re teszem a voksot, mások a kondára, próbáld ki mindkettőt, bármelyik remek móka!
    (Kondának olcsóbb a biztosítása, de ez inkább csak pvp-nél számít, gépi ellenfelek elől le lehet lépni, ha szorul a hurok.)

    load"elite",8,1

Új hozzászólás Aktív témák