Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Délután megint találtam egy Threat4-es distress call USS-t. Az ügymenet szóról szóra ugyanaz volt, mint az előzőnél. Egy Farragut Fed battlecruiser kért segítséget(természetesen megint a rettenthetetlen Fed szájhuszártól :K ) Megint nyakon kellett csapdosni a szépszámú érdeklődőt, beleértve természetesen az időközben felbukkanó pirate csatahajót is. Ez utóbbit a végére hagytam, így mire sorra került, addigra a primary generátorát már jelentősen leamortizálták, így viszonylag hamar kilőttem a maradékot(az első lövésre megint kaptam egy 200Cr-es kisbüntit, pedig lescanneltem). Márpedig az elsődleges generátor nélkül a csatahajó már nem csatahajó, hanem csak egy halom vas. Olyannyira, hogyha lett volna türelmem hozzá(no meg 3-4 üres órám), akkor akár az űrhörcsögömmel is kilövethettem volna azt a nagy rakás heat relay-t, ami a végső fináléhoz szükséges volt. Mindenesetre az mindenképp megnyugtató érzés, hogy a Corvette felgyúrt pajzsa akár egy csatahajóval szemben is megállja a helyét. Még a legkülső karika sem fonnyadt le a shieldről, pedig kaptam az össztüzet rendesen. Igaz, chaff-ot is használtam, és nem folyamatosan támadtam, hanem feltöltöttem a fegyverzetet, utána 4 pötty a pajzsra, kettő a gépházra, és teliboost a generátor felé. Aztán ha odaértem, tűz, amíg le nem ürült az energia az MC-kről, akkor tovább boost, megint fegyverzet energiatöltés, és ugyanez még egyszer, meg még egy párszor. Egy-egy ilyen forduló 2-4%-ot amortizált a generátorán.
    Ez már a vége felé, 4%-on

    -
    Aztán jöhetett az ilyenkor szokásos rutineljárás, a heat relay-k lemészárlása.

    -
    És amikor az utolsóra is rátapostunk, akkor ahogy ezt egy csatahajó ilyenkor tenni szokta, némi villámlás közepette elhagyta a helyszínt, és ennyi. :U

    -
    Semmi finálé, semmi köszönöm, semmi happy end, úgyhogy egy-két perc üres várakozás után távoztam a helyszínről én is(lógó orral, csalódottan, és villámlás nélkül). :U ;)
    Hát ezentúl kergesse el a támadóikat Győzike(mondjuk ha dalra fakad, akkor menni is fog neki) :DD

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák