Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Döglött Róka #27217 üzenetére

    "Azért mert a commodore ennyit tudott ez nem jelenti azt hogy a jelenlegi dizájnnak is fapadosnak kell lennie, a hud pont nem az a dolog aminél a régi fanok felhördülnek"
    -
    Most akkor a vezérlőpulttal/műszerfallal van gondod, vagy a HUD-al? Mert a HUD speciel egy dekával nem rosszabb bármelyik hasonló játékénál. :F
    -
    "Értem, hogy szereted a játékot, de nem kell ezért védeni mindenáron a fejlesztők lustaságát..."
    -
    Uncsi leszek, mert megint az első kommentemet fogom idézni, szó szerint(a dizájnról):
    "Be kell valljam, ez ügyben nem tudok tárgyilagos lenni, mert itt a '84-es formák köszönnek vissza, aminek én kifejezetten örülök. A dolog nyilván tudatos az ED-től, mert ezzel pont a magamfajta "ős fanokat" célozták meg(és találtak is el)"
    vagy:
    "Belátom, hogy aki nem kötődik az eredeti arculathoz, annak ez egy kicsit fantáziátlannak tűnik."
    -
    Valóban nagyon szeretem az ED-t, amiben nagy szerepe van a '84-es Elite múltamnak is, emiatt nekem nincs gondom a külsővel. Mindazonáltal nem vagyok elvakult szemellenzős rajongó sem, nem egyszer fogalmaztam már meg erős kritikát az ED-vel szemben, és még minden bizonnyal fogok is. De hogy a témánál maradjunk, igaz, valóban pakolgathatták volna a műszereket típustól függően kicsit ide vagy oda(csak a műszerekről beszélünk, mert a hajók állításoddal ellentétben az utolsó kis szivargyújtóig egyediek), de nem gondolnám, hogy ez határozná meg az ED grafikai képességeit. Elég csak ránézni pl egy holdfelszínre az srv nyomaival(vagy akár magára az srv-re), vagy az új felszíni bázisokra, vagy egy földszerű bolygó látképére akár nappal, akár napnyugta után az éjszakai fényekkel. De sztem maguk a hajók is elég kidolgozottak(a jó részük). És ha már grafika, meg arculat, akkor miért nem inkább azokat a nem túl megnyerő, rajzolt karaktereket kritizálod, amik tényleg nagyon gagyik lettek, és amiket nem is értem, hogyan sikerült ilyenre megalkotni(és amivel anno már telesírtam a fórumot)
    Összefoglalva: Valóban nem a vezérlőpult látványa képezi az ED tetőpontját, de a kritikád icike-picike-indurka-pinurkát túlzónak tűnik számomra. És ami a lényeg, nem ez határozza meg a játékélmény minőségét.
    Úgyhogy én továbbra is szeretem a játékot Uff, én beszéltem! (és már megint milyen hosszan) :K :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák