Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz grHawk #22591 üzenetére

    Remélem tényleg sikerül a fejlesztőknek legyőzni ezt a pillanatnyi megtorpanást ami most bekövetkezett. Bár ha öszinte akarok lenni magamhoz akkor már a játék mostani teljesítményével is elégedett vagyok, mert sokszorosan visszahozta a befektetett összeget az ár/játékidő arány alapján.
    Egyetlen dolog aggaszt: Ha egyszer a játékot már nem támogatják tovább az elérhetetlenné fog válni a szerverek lekapcsolásával. Nem lesz lehetőségem pl. 3-5 év múlva elővenni és repkedni vele kicsit ha úgy tartja kedvem. :(
    Egyébként én is úgy látom a jelenlegi fejlesztési irány helyes. Nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen tartalmat tudnak a játéknak adni az új küldetésrendszerrel. Én úgy érzem, ha az új rendszer nem működik, akkor nagyon sok érdeklődő de nem fanatikus játékos nem fogja többet elővenni a címet.
    Őszintén szólva már több mint egy hónapja én sem játszom aktívan mert elfogyott a motivációm. Mivel megvan a Horizons ezért természetesen nyomon fogom követni és ki fogom próbálni a megjelenő újdonságokat, de tartok attól, hogy nem tudnak majd megfogni a küldetések új rendszerével. És pont ez az a rész amiről nagyon kevés információmorzsát tudtam összegyűjteni eddig.

Új hozzászólás Aktív témák