Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    Tudom, hogy még rohadtul a év eleje van, de szivárgott már arról ki bármilyen kis infó morzsa is, hogy a Frontier elképzelése szerint mi lesz a Season 3? Bejön az FPS mód, összhangban a még idén érkező karakter/commander generáló cuccal? Vagy atmoszférás, élő bolygók, metropoliszok? (Ha bár ez utóbbit nem tartom valószínűnek, mert ez iszonyú nagy meló, egy év alatt ezt képtelenség lefejleszteni, ha csak nincs egy kis csapat, aki már a kezdetek óta ezen dolgozik házon belül). Story mód? Vagy volt egyáltalán valaha is szó a story módról?
    Ez már nem full új season cucc lenne szerintem, de vajon mikor jön, hogy szabadon körbejárhatom a hajómat? Körbejárhatom az űrállomást? Beszélhetek NPC -kkel, akikkel lehet kereskedni, vagy küldetsét felvenni tőlük? Mikor lesznek az űrállomásokon közösségi terek, tudom ez is csak egy apróság de feldobná a játék hangulatát, többet adna hozzá. Meg aztán lehetnének változatosabb űrállomások. Rengeteg ötletem volna még, mivel lehetne valóságosabbá tenni az élményt...

    (#22561) brd

    Nem túlságosan érdekfeszítő hosszútávon egy alig pár árnyalatban eltérő felszínen egy 6 kerekű járművel percekig furikázni. Néha belefut az ember egy-egy szép kompozícióba, de azok ritkábbak, mint mazsola a kalácsban. Néhányszor persze beleéli magát az ember az űr/lakatlan bolygó magányába, de aztán lassan eltűnik a varázs.

    Ezzel teljesen egyetértek. Sajnos. Ezért nem vonz a bolygóra való leszállás. Hiába van ott a lehetőség...
    Engem mai napig a HazRes/CZ harc tud lekötni a legjobban, más aspektusa nem is nagyon érdekel jelenleg a játéknak, de különbözőek vagyunk ugye. :)

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák