Új hozzászólás Aktív témák

  • #84221696

    törölt tag

    Óh jajj! Tegnap este csak úgy repkedtem valahol a lakott övezet kellős közepén fedes területen. Egyszer csak kiszed sc-ből valami wanted státuszú federal dropship. Mire beizzítottam a lézerágyúimat, lézer turettel lelőtte a pajzsom, majd nem sokára az egyik outposton találtam magam -700000 kredit hiánnyal az új hajómban.
    Nu pagagyi! - gondoltam magamban, elmegyek kalózokra vadászni. Úgy is lett. Az összes ismeretlen jelforrást meglátogattam, egy kivételével (python volt a drága, asp explorerrel nem akartam nekimenni, mert én húztam volna a rövidebbet) az összes wantedbe belekötöttem. Másfél óra alatt vissza is jött az elveszett kredit fele ;]. Rengeteg hajó volt, ami csak 2-3 ezer kreditet hozott.
    Amikor már jól megbüntettem a wantedeket, vissza is mentem az egyik nagyobb állomásra bezsebelni a lóvét. A federal statuszom allied-ra változott. Szóval így is lehet rankot húzni. :)
    Illetve bocsánatot kérek azon játékosoktól, akik a fedesekre, mint ellenségekre tekintenek! ;] Csak véletlen volt. Többet nem fordul elő! ;]

Új hozzászólás Aktív témák