Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz grHawk #20439 üzenetére

    "Az ED úgy eleve úgy kezdte - ez hülyén fog hangzani -, hogy te egy hajó vagy. És mikor lecseréled a hajót gyakorlatilag a külsőd és az attribútumaid változnak"
    -
    Hát ezt speciel vitatnám. A karaktered(rangok és rankok, permitek, stb) az független a hajódtól(és pláne a tudásod)
    Persze az is igaz, hogy önmagában nem ad plusz képességet, ha valamiben mondjuk expert, vagy akár elite lesz valaki, hanem azért lesz expert, vagy akár elite, mert a gyakorlás miatt már plusz képességei lesznek. És ez a lényeg, mert mondjuk egy kalandjátékban azért leszel jobb, mert a program adja(pl nagyobb sebzés, stb), itt meg csak a valós fejlődés számít, az ED csak minősíti azt(persze ez sem teljesen korrekt, kellő kitartással bárki lehet elite bármiből, akár még belőlem is lehet elite felfedező...na jó, ez azért túlzás volt :B )
    -
    "Első lépés: klánrendszer. Második lépés: állomások, bolygók, így rendszerek elfoglalhatósága, persze a háttérszimuláción keresztül,"
    -
    Ez már most működik, jó példa erre az SSL terjeszkedése(mellesleg megtisztelő, hogy ez is rólam van elnevezve(Slink Spirit Légió :) )
    Ami pedig a galaxis befolyásolását illeti, én itt is inkább a függetlenség oldaláról közelítem meg a dolgot. Nincs igazán igényem alakítani a galaxist, inkább alkalmazkodom hozzá. Feltérképezem, és kihasználom az adódó lehetőségeket. Nem óhajtok klánokhoz csatlakozni, inkább járom a magam útját. Na ezért szép az ED, mert úgy játszod, ahogy akarod. Sokan, sokféleképp. :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák