Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    Tudom, hogy az utóbbi időben ritkán vagyok fent, de igyekszem napi szinten követni a hozzászólásokat. A Pro és Kontra témában már valóban elhangzott a legtöbb fontos észrevétel. Azért egy pár mondattal én is kiegészíteném a témát ;)
    - Amit a 2.0-val kiadtak (és most látunk), az csak egy kis része a teljes Horizonsnak! Jövő decemberig több részletben (kb.3-4) érkeznek a tartalmi kiegészítések, amik tovább fogják bővíteni/javítani a jelenlegi lehetőségeinket.
    - Lényeges változást/javulást várok az idegen fajok érkezésével (egy faj jön a Horizonsal is), ami gyökeresen átalakíthatja a jelenlegi világunkat.
    - A játék legnagyobb problémáját a P2P rendszerben látom, amit jó eséllyel nem fognak/tudnak lecserélni, csak drasztikus költségek árán.

    - (#20407) Urby66 Megnéztem a linket, de sajna már törölték a tárhelyről. Felteszem a saját boxomba és újra belinkelem a Téma összefoglalóba.

    - Remélem, hogy hamarosan visszatérek az aktív szolgálatba! Lassan kezdek egyenesbe jönni, erre a gépem dobot egy hátast :W . A hétvégén összerakom az új gépet és jövő héten (ha a Thargoidok is úgy akarják) nekiállok a frissítéseknek. Mindenképpen beteszem Flynth és Cooper911 kollégák oktatóvideót az összefoglalóba és nyitok egy Horizons szekciót az újdonságoknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák