Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    Annyit farmolgattam HI Resekben Kremainn rendszerben Cobrával, hogy összelőttem egy jó bő 20 millát, hogy egy bika Vulture hajóba ülhessek át. Nem volt izgalommentes harc, mivel a Cobra lézerei elég gyengék meg a pajzsát is hamar leszedik de Chaff launcherrel utána eredményesen lehet menekülni. :)

    Nosza, zsebemben a pénz irány valamelyik Li-Yong Rui rendszer, ott "óccsó" a hajó meg a felszerelés. Cobrával nem tartott sokáig az út, de az igen mire végre az 5. Shipyardban találtam Vulture-t.
    Meg is vettem, el is kezdtem felszerelni az über Vulture buildomat az itt korábban írt minta alapján, a gond akkor jött mikor az adott állomáson se nagyobb Power Plant se normális FSD drive...
    Szegény kis Vulture ilyen feltételek mellett 7 fényév körül tudott ugrándozni, ami azt jelenti, hogy 2 további rendszert értem el. De sajnos ott sem volt jobb felszerelés. Mehettem vissza, leszerelni szinte mindent, hogy kitáruljanak a lehetőségek.
    Szerencsére volt a közelben egy Li-Young Rui Hi-Tech rendszer, így majd mindent meg tudtam venni nyomott áron, csak az 5A Shield generátort és a Military Grade páncélzatot nem. Azt még keresgélni kellett kicsit.

    Amikor minden megvolt irányba vettem a jól megszokott Kremainn rendszeremet, bár a 150 fényév körüli távolság és a 30 fényévre elég üzemanyag hosszú utat vetített előre de szerencsére a fuel scooppal hamar fel lehetett tölteni az elhasznált mennyiséget.

    Még egy jó fél órám maradt kipróbálni mit tud a kicsike. Hát ez valami álom! Nekimentem (nem egyedül) egy 5-ös ASP-kből álló wingnek. Túl sokan jöttek rám így menekülőre fogtam, majd mikor láttam hogy mennyit birkóznak a pajzsommal megfordultam és leszedtem gyorsan kettőt, a második már lelőtte a pajzsomat teljesen így Cobrás beidegződéssel ismét menekülőre fogtam de mikor láttam, hogy 2-3 lövéssel szed le 1-2%ot a hull-omból megfordultam és szétkaptam az utolsó ASP-t is.

    "This is the beginning of a beautiful friendship!"

Új hozzászólás Aktív témák