Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- EA Sports WRC '23
- Clash of Clans
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
Hallott valaki több infót a csütörtökön nyíló premier outletes Parkside storeról?
-
BB9000
senior tag
válasz bbsofficial #13451 üzenetére
Nem tudom, hogy fontos-e, de az üzletvezető-helyettest még keresik.
-
hzsolee
őstag
válasz bbsofficial #13451 üzenetére
Egy webshop többet ért volna. Legalább alávágott volna a neppereknek.
Mondjuk nekem mindegy...nem vagyok oda annyira a parkiértA feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
robag93
aktív tag
Mi az általános vélekedés az Alzatools PRO gépekkel kapcsolatban? Pl. ezt néztem most ki 5 év garival.
-
emre
veterán
válasz robag93 #13457 üzenetére
Ezt az akksis flex-et használom némi faragás után Parkside 8Ah akksival, és nagyon tetszik.
De ha nem 10k-ért akciózzák valószínűleg nem veszem meg, most azt sajnálom hogy nem kettőt vettem.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
addikt
azóta én is megcsináltam, kb 5 perc volt dremellel
rendesen jól működik, meg vagyok vele elégedve
mivel a lamellás korong van rajta, varratok lecsiszolására, meg ilyesmire használom, a 4Ah akkuval elvagyok és az üzemidő sem vészes
nyilván nem 5mm falvastagságú 50x50 zártszelvényt kell vele darabolni“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
st6969
őstag
válasz zoli03 #12559 üzenetére
Szia,
tavaly csak a biztonság kedvéért kérdeztem, de sajnos szükség most már szükség van rá. Konkrétan egy Performance akkus felsőmarót vettem, de úgy alakult, hogy tavaly óta bontatlanul áll a kofferben, és most (kb. 1 évre a vásárláshoz képes) volt rá szükségem. 1cm-t martam vele, majd megállt, és azóta nem hajlandó elindulni. Ezt a pechetSzóval, az lenne a kérdésem, hogy hol írják, hogy ugyanúgy tudom garanciáztatni, mintha itthon vettem volna? Természetesen felhívom majd őket, csak fel akarok készülni, ha valami kezdő ügyintéző nem lenne azzal tisztában, hogy írnak ilyet.
Köszönöm -
RandomName
senior tag
válasz st6969 #13464 üzenetére
Mivel a vásárolt gépekre 3/14 nap elállás van attól függően, hogy személyes/netes vásárlás nem jósolok sok esélyt.
Ha van garancia, akkor ott leírhatod mi történt, vagy elhiszik, vagy nem.
Ezért kell minden megvett gépet otthon kipróbálni minimum üresjáraton, de ha lehet terheléssel. Hamarabb kiderül ha bajság van."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
st6969
őstag
válasz RandomName #13465 üzenetére
A Parkside Performance gépekre 5 év garancia van, kérdés nélkül cserélik vagy javítják. Itt a gond az, hogy Szlovákiából való. Megvan a számla, és a fórumtárs hsz-e alapján az is le van írva, hogy nem számít, melyik országban vettem, garanciáztathatom itthon. A kérdés, hogy hová van leírva.
A legrosszabb esetben Szlovákiába viszem, de jobb lenne ezt elkerülni. -
a2d2
addikt
Nekem most kezd elegem lenni a Parkside cuccokból (igazából csak kiegészítőkből, gépeket nem is mertem venni).
Pár hete át kellett ütnöm a 40cm-es monolit födémet (ennél a műveletnél rendesen le lett tesztelve az akkus Makita fúró) és kifogytam a megfelelő hosszú fúrószárakból. Lidl-ben pont volt 5db-os készlet, mondtam asszonynak hogy hozzon hazafelé egyet. Na pont az első amit kivettem nem volt egyenes. Az sds vég ferde volt rajta. Mindegy, úgy sem SDS-es a fúróm, levágtam flexxel az utolsó 5cm-t így már jó volt.
Ezután ismét a Lidl-ben bóklásztam és láttam a kiárusításos részlegen hogy van 30% kedvezménnyel performance torziós bitkészlet jó fajta bit tartóval. Na ezt is hazavittem, fogom be a bittartót, megpörgetem, ez is excentrikusan pörög (akkor milyen lehet a nem performance!!!).
Visszavittem a boltba, beálltam a sorba, visszavették, utána visszamentem mert asszony még vásárolt, találtam 1500-ért 3db-os kardfűrész lap készletet, ebből vettem két fajtát és 4 oldalú gyémánt csiszoló készletet. Utóbbit bontom ki a totál gyári leragasztott csomagolásból, erre el van törve a teteje.
Lehet a kardfűrész lapokat is ki kellene próbálnom ezek után.
Szóval értem én hogy olcsó a Parkside, meg 3/5 év gari van rá, de gyakorlatilag szívatja magát vele az ember ész nélkül.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
zoli03
őstag
-
addikt
ez sajnos ilyen, pont kiegészítőkből kell normálisat venni
én teljesen átszoktam Millwaukee cuccokra, fűrészlap (kardfűrészbe és 254-es gérvágóba) sds fúrószár, sima fúrószár mostanában csak ilyeneket vettem.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
addikt
válasz Morris #13473 üzenetére
gépből nem mind szar, nekem is vannak fekete Parkside cuccaim
csak rendes fúrószár kell bele, meg rendes fűrészlap, rendes csiszolóvászon, szóval az, amivel a munkát végzed“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
H-Zol
senior tag
válasz Morris #13473 üzenetére
Valakitől kaptam tönkrement parkside aksikat , gondoltam felújítom őket de addig olvasgatok itt , hogy elmegy tölle a kedvem Írtam már többször , hogy én sok Yatós gépet gyűjtöttem be , az sem csúcsminőségű de szerintem jobbak , az akus sarokcsiszoló egyik kedvencem , azzal komoly anyagokat elvágtam már !!
-
Morris
veterán
válasz f4lcon #13475 üzenetére
Hát nem tudom. A normál fekete gépek is hullanak mint a legyek. Van egy akkus permetezőm amit nagyon szeretek. Perfomance. De mindenki köpködi hogy mennek tönkre. Már nézegetem mi lesz helyette.
Az ugyanilyen makita majdnem 100k. Drága de legalább nem kell rágnom a körmömet, hogy mikor megy tönkre. -
addikt
válasz Morris #13478 üzenetére
akkus permetezőből nekem egy 15 ezer forintos kínai van, évek óta semmi baja
lehet csak szerencsés vagyok
Performance szerszámmal se volt garis bajom, inkább csak ergonómiai“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
hzsolee
őstag
válasz ncc1701 #13474 üzenetére
Ez nagy igazság...
A napokban halt be egy parkiside akkumulátor. Szokásos piros/zöld együtt villogás....ó mondom semmi baj, biztos túlmerült. Bikásás ON, de csak nem akart elindulni. Szétkaptam...egy cella kampec. Szétforraszt, csere, behegeszt... boldogság. De aki mindezt nem tudja megejteni annak ez mínusz. Főleg ha meló van és nincs idő szarakodni...
Már én is leredukáltam...egy performance fúró csavarozó van(még a fagyós verzió) meg egy kicsi ütvecsavarozó.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
San398
őstag
válasz kisskaresz21 #13481 üzenetére
Szerintem ez nem normális, ha ennyit nem birt ki. Vidd vissza mielőtt szétesik.
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
ncc1701
veterán
Tuti visszavinném, mi van ha tovább porlik később az öntvény?
-
Kiscsőke
aktív tag
Szia!
Mindenképp garanciáztasd. Ez teljesen elfogadhatatlan, hogy ilyen gyorsan amortizálódik.
Én másik kettő csapatból szemeznék, viszont ha sokat használod ütvefúráshoz akkor kulcsos tokmányt preferálnám, mert a gyorstokmányok nem mindig szeretik az ütvefúrást.A Dewaltról annyit hallottam, hogy melegszik.
A Makitáknak panaszkodtak a tokmányára.
Az AEG-ről még rosszat nenm hallottam, sőt ebből a gyorstokmányos is mehet, mert kicsit máshogy működik mint a többi, ütvefúrást is bírja.
A Hikokival kapcsolatban sem hallottam negatívumot
A Milwaukee gyorstrokmánya is rendben vanA remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Kiscsőke
aktív tag
Akkor mégegyszer:
1.: az ütvefúró és a fúrókalapács nem egy és ugyanaz, a fórumon már többször ki lett tárgyalva, vissza lehet olvasni
2.: ebben az esetben ez a fúrókalapács amit használsz vagy selejt vagy konstrukciós hiba
3.: A fúrókalapácsot ütfefúrásra találták ki, ez a fekvőmotoros konstrukció
4.: A vésőkalapácsot vésésre találták ki, ez az álómotoros konstrukció
5.: A 3-as és a 4-es pontban taglalt berendezésekkel természetesen el lehet végezni a másik feladatát is, csak kompromisszumokkal pl.: vésőkalapáccsal nem lehet óvatosan fúrni mivel nagy az ütőereje,<->fúrókalapáccsal nem lehet hatékonyan kemény betont vésni mivel kisebb az ütőereje
Az árukeresőn a gépek besorolása eléggé vegye, sokszor megtévesztő
A fúrókalapács kategóriában az egyik legajánlottabb eszköz a Makita HR2470 bármelyik verziója, ez is többször szerepelt már a fórumban, ár érték arányban verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
kisskaresz21
csendes tag
A hikoki és metabo közt vacillaltam, de gondoltam a metobo jobb lesz, mertnémet és német gyártás is. A melegedés, nem tudom a dewalt mennyire melegszik, de ez szerintem nagyon.
-
zoli03
őstag
válasz Kiscsőke #13488 üzenetére
Fúrókalapács lehet álló és fekvőmotoros is, nem ez különbözteti meg a vésőkalapácstól. Annyi, hogy az állómotorosoknak általában nagyobb az ütőereje.
A vésőkalapács abban különbözik a fúrókalapácstól, hogy nem forog ütés közben, így fúrásra nem tudod használni (viszont sokkal nagyobb az ütőereje). -
kisskaresz21
csendes tag
válasz kisskaresz21 #13489 üzenetére
Először a HR2740-et néztem ki, csak aztán gondoltam keresek egy erősebben, így maradt a hikoki és a metabo, aztán a boltban meg nézegettem is a makitat, de csak a metabo mellett döntöttem. Amúgy szerszamoutletben vettem hétfőn. Gondolom esélytelen, hogy, égy másik fajta gépre becsereljék nekem ezt.
-
senior tag
válasz kisskaresz21 #13491 üzenetére
Esélyes hogy gyári hibás, és ott rugalmasak a srácok, akár csere is lehet belőle, pláne hogy 3 napon belül vagy.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
robag93
aktív tag
válasz kisskaresz21 #13493 üzenetére
Akárhogy is számolom, de ha hétfő x órakkor vetted, akkor a három nap csütörtök x óráig tart.
-
kisskaresz21
csendes tag
-
ncc1701
veterán
válasz kisskaresz21 #13495 üzenetére
Neki röntgen szeme van, és látja, h az öntvény jó?
-
senior tag
válasz kisskaresz21 #13495 üzenetére
3 napon belül bármilyen hiba miatt elálhatsz a vásárlástól. Cseréljék ki, vagy adják vissza a pénzt, ez a dolguk.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
asdf_
veterán
válasz Gyarmati_ #13497 üzenetére
3 napon belül bármilyen hiba miatt elálhatsz a vásárlástól. Cseréljék ki, vagy adják vissza a pénzt, ez a dolguk.
Tökre nem. sajnos nem lehet kiírtani ezt és még mindig terjed a téves információ. 3 napon belül meghibásodás esetén csere jár (a javításs van tiltva, kivéve pár kisbetűs rész) és ennyi. A pénz visszakapása akkor opció, ha a cserét nem tudják biztosítani. Nincs jog által biztosított lehetőség elállni (önként biztosított, nem hibás termékre vonatkozó van, lásd Lidl, Aldi 60 nap, MM karácsony után visszaveszi a bontatlan nem tetsző, duplán vásárolt terméket, stb.).
Elállási jogot csak távollevők között kötött szerződés esetén biztosítanak a jogszabályok akkor viszont nem 3, hanem 14 napon belül.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Gyarmati_ #13499 üzenetére
Nem, mert az elállás az az, hogy nem kéred a terméket és visszakapod az árát. Ide 3 napon belüli hiba esetén csak akkor lehet kifutni, ha meghibásodik a termék ÉS nem tudják cserélni. Ha tudnak cserélni, akkor csereterméket kapsz (és NEM jár pénzvissza a jog szerint), az meg nem elállás (az elállás a szerződéskötés előtti állapot visszaállítása, csere esetén ez nyilván nem valósul meg).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest