Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
őstag
Nehéz kérdés következik:
Van 2db 40v gardena termékem. Az egyik sövényvágó, a másik egy lombfúvó.
Mivel a gardena kivezeti a powercut/powerjet vonalat (és igazából már nem is lehet kapni ami szánalmas, de rám nézve is mert jókor ugrottam be a márkája.. ) és van lehetőség az akku adapterét, illetve ami a gépben van adaptert cserélni a husqvarna gépekben lévőkre ezért elgondolkodtam, hogy melyik gépben cseréljem. Ugyanis a lombfúvó 15 percet tud max a 4ah akkuval, a sövényvágó pedig 1 órát simán, de szerintem a 2 óra is megvan. Mivel a csere után a gardena akku nem, csak a husqvarna akku lenne benne használható ezért el kéne döntenem melyikben legyen a csere.
A sövényvágót értelemszerűen többször használnám, de napi 2 óra használathoz szerintem kevés, a lombfúvót belegondolva pedig nem biztos, hogy sokat használnám de ez a 15 perc baromi kevés szinte bármire.
Mindkettőhöz kell vennem akkut ígyis úgyis, hiszen ha az egyikben cserélek akkor ahhoz husi akku kell, de a másikhoz is kell hogy tovább tudjam használni, ahhoz viszont gardena akku kellene. Azért se gondolom, hogy mindkettőben cserélem mert az akku ami van hozzá még nagyon jó állapotban van, feleslegesen nem dobnám ki.
Észérvekkel tudnátok segíteni?
Tudom, tudom, nem kellett volna megvenni elsőkörben de most nem tudok visszautazni az időbenSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
TheProb
veterán
válasz vodrosjozsi #13902 üzenetére
Ebből nem sok mindent értettem , de ha kell adapter, akkor keress meg. 3D nyomtatásban tudok segíteni. Most épp parkside->ferrex adaptert akarok csinálni saját célra.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
H-Zol
senior tag
válasz vodrosjozsi #13902 üzenetére
Nekem egy ilyen [link] Metabo lombfúvóm van , egy 12 méter széles és 40 méter hosszú raktárból kifújatom a port a búza után megmaradt pévát , kis szalma darabokat , és félig merül az aksi , vagy egy kombájnt körbe fújni , ( soha nem mertem időt , talán fél óra ) és még akkor is világít az utolsó LED az aksin, nállad nagyon kevés az a 15 perc !!
-
H-Zol
senior tag
válasz vodrosjozsi #13905 üzenetére
Az akut sem kel kidobni ( ha te nem tudod ) , vannak akik foglalkoznak felújítással , tesznek bele minőségi Samsung cellát , és jobb lesz mint az új , most csinálta az egyik haverom az övét , 4A aksiban 3000mAh Samsung 30Q- cella került két sorba és így már 6A lett az aksi ( nagyon elvan vele , hogy sokkal többet bír ) !
-
vodrosjozsi
őstag
Igen, erre gondoltam én is, hogy felesleges lenne kidobni, csak kéne még 1 ilyen akku mellé, vagy ezen cserélni adaptert, de azt meg nem láttam, hogy lehetne.
A lombfúvóhoz:
Igen, nagyon kevés ez a 15 perc de elég erős gép.
Gondolkodom, hogy inkább eladnám, mert ennek nem sok értelme van így.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
TheProb
veterán
Ha már lombfúvó, szoktam látni videókat, hogy lombfúvóval "szárítják" mosás után a kocsit, próbált már valaki ilyet? Kicsit szkeptikus vagyok, hogy annak van-e valóban akkora légárama, hogy lefújja a vízet rendesen.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Morris
veterán
Itt van egy reels videó egy rezgő multigépről. (Remélem jó a link)
Na ezt az én parksideommal nem lehet megcsinálni. Jó arra, amire kell, de borzalmas vele dolgozni, mert annyira rázza a kezemet.
És ez az amiben egy márkásabb gép különbözik az olcsótól.
Értem én hogy meg lehet csinálni vele sok mindent, de egyszerűen rossz használni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.