Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Mondjuk az oké, hogy a Heartland a Division univerzumba ékelődött játék, de ha valaki látta a kevés gameplayt, teljesen másféle játék volt mint a két Division. Nem tudom a Division rajongóknak bejött volna e? De igen, jó lenne egy harmadik rész, de csak ha valami epikus lezárása is van.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
GoTReX
őstag
Szerintem lapos volt mint az Alföld.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
k-adi
nagyúr
válasz Morphus101 #3 üzenetére
Heartland helyett jöjjön a DIV 3
-
Wlac
Ármester
Annyi legalább becsülendő, hogy jó előre szóltak, és nem 1 hét alatt rántják ki a szőnyeget azok lába alól, akik élvezik a játékot.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
őstag
Az elején vártam, aztán volt sok kihagyott ziccer, a csalókkal nem tudtak mit kezdeni, sokan azért törölték le, aztán ott volt a szar hitreg és a hányadékul magas TTK, végezetül pedig a bombás módot aminek alapnak kellett volna lennie már akkor tették bele amikor haldoklott.
¯\_(ツ)_/¯
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz markknight #5 üzenetére
+1
Kb 1 órát játszottam vele a megjelenéskor aztán töröltem is.
Pedig reméltem, hogy majd odapirít a Battlefieldnek meg a CoD-nak. -
markknight
veterán
Én már az elején láttam, hogy ebből kuka lesz. Viszont emékszem volt aki beírt a COD csoprotba, hogy ez a játék majd mindent megváltoztat annyira szuper
-
AnonymusX
senior tag
Tovább bírta, mint a Concord, de az Ubisoftnak nem igazán jön össze semmi mostanság. Mondjuk a Crew-t ért történtek miatt én még inkább kerülöm a játékaikat és az ubi store-t.
[ Szerkesztve ]
-
Morphus101
tag
Inkább Division Heartlandel foglalkoztak volna...
-
George85
tag
Még ki se próbáltam PC híján...
I'm always one card short!
-
zsolesz967
aktív tag
Hát ez gyors volt.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...