Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
nekem ilyen van, 13. kerületi panelban mindenre elég volt, 35-ös (vagy 38-as) koronafúróhoz is
felvertem vele 35nm terasz csempét, meg lebontottam vele a fürdőt, megkevert vagy 50 zsák padlopont meg vagy 30 zsák csemperagasztót, kutya baja“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
a2d2
addikt
válasz ncc1701 #13548 üzenetére
Én most toltam át ezzel a monolit vb födémet: [link]
Ráadásul 14-es lyukat ütöttem.
Gondoltam hogy ránézek most mennyi ennek az ütési energiája, de nem találtam semmi infót. Ha jól sejtem ez csak téglára van? Csak mert youtube teszteken adtak neki betont is, ezért gondoltam hogy akkor nézzük meg mit tud. Annyira mondjuk nem élveztem a dolgot.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
ehhez 5 év múlva is az összes bizbasz lesz majd raktáron
szerk: közben megnéztem, nekem gbh240-es van nem 220, de a lényegen érdemben nem változtat[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
a2d2
addikt
Bocsánat, ezt félreírtam mert a linkelten nincs is ütvefúró mód. Ez az enyém: [link]
De mondjuk ugyanúgy nem látok itt sem ütési energiát. Viszont egyértelműen használható betonra is:
Rezgésszint, fúrás ütvecsavarozó módban betonba: 6 m/s2A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
addikt
válasz Audience #13557 üzenetére
nekem is újított fel a Bosch 12v-os akkus csavarhúzót, anno le is írtam a teljes "experience"-t talán pont ebbe a topicba.
szuper pozitívan csalódtam bennük.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
YAS-dude
őstag
Azért nincs ütési energia leírva, mert ez a körmöstárcsás "ütőmű" akkorát "üt", amennyire nyomod előre (ameddig a körmök el nem kopnak). Az, hogy 14-es szárral átküzdöttél egy födémet inkább a te érdemed, de ezzel a fajta géppel nem okos dolog betont fúrni. Túl gyorsan forog és túl kicsit üt.
-
a2d2
addikt
válasz YAS-dude #13559 üzenetére
Na, pedig még direkt kettes fokozatra is kapcsoltam. Na mindegy. Sok választásom nem volt. Van itthon egy rendes vezetékes fúrókalapács is, de egyszerűen nem fértem hozzá máshogy csak ezzel a kicsi géppel (felülről a tető hajol rá egyből, alulról pedig szét kellett volna szednem a beépített polcrendszert).
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hotkar
aktív tag
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Nem készül véletlenül valaki a napokban a Parkside outletbe Biatorbágyra? Érdekelne pár dolog, hogy kapható-e...szívesen körül néznék, de nekem 400km oda-vissza, szóval, leginkább csak akkor indulnék el, ha legalább 1-2 dolog van is, ami kellene.
Csak infót szeretnék (venni nem kell semmit) -
st6969
őstag
válasz dellfanboy #13565 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, de...
-
hotkar
aktív tag
válasz YAS-dude #13563 üzenetére
Többéves tapasztalat alapján a fúrószárat egyetlen dolog égeti el: ha nincs "kihúzva" elég gyakran a keletkezett por. Az ugyanis olyan mértékű (meddő, haszontalan) súrlódást okoz, hogy a keletkezett hőt a fúrószár már nem tudja elvezetni.
Ez bármilyen sebességre igaz, még a fúrókalapácsra is.
P.S.: leginkább a betonvas égeti el a kőzetfúrót
-
YAS-dude
őstag
-
zoli03
őstag
Ezt a boltot Facebookon is nagyon sokan félreértették. Itt azokat a gépeket/tartozékokat próbálják kiszórni, amik több hét után sem keltek el a boltokban az aktuális akció után, visszavitték és a raktárban álltak már jó ideje. Ez nem egy mintabolt teljes portfólióval, hanem egy outlet, ahol a megmaradt termékek vannak. Pl 20 V-os akku nincs is, Performance gépből is nagyon gyenge volt a választék.
Én pl 35e Ft-ért vettem Performance merülőfűrészt, de hiába mentem körbe 3x, mást nem találtam, amit érdemes lett volna megvennem (Performance akkus fúrókalapács jó lett volna, de az már van otthon). Zöld gépből nagyon sok volt, de azoknak annyira leromlott a minősége az elmúlt pár évben, hogy pár kivételtől eltekintve nem vennék olyat. Amik például megérik és a boltokban is elfogy (2 akkus fűnyíró, akkus fúrókalapács, vezetékes fúrókalapács, stb), az outletben sem voltak.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
-
addikt
egyébként se nagy a hely, kb 20nm vagy kevesebb
egy-egy komolyabb pesti boltban nagyobb nonfood rész van
nekem csalódás volt, semmit nem vettem“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Tasunkó
senior tag
Van a Parkside-nak 16000 körül olyan kisebb keverője. Az elég erős lehet maltert vagy ilyen masszákat keverni, ragasztókat stb.? Gondolkodom rajta, elvoltam eddig egy öreg fúrógéppel, de most vacakol a kapcsolója, néha kellene, de ha nagyon gyengus akkor lehet megoldom másképpen.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
st6969
őstag
válasz st6969 #13464 üzenetére
Update: nem gond a szlovák számla, cserélték.
Viszont! Már rég nincs az az eljárás, hogy kérdés nélkül hozza a futár a komplett új szerszámot, és el sem viszi a régit (persze lehet, hogy ez már régóta így van, csak nekem új). Csak a csupasz géptestet kell becsomagolni (semmi tartozék nem lehet ott), és ugyanabban az akkorra már rongyos dobozban kapod vissza, amiben elküldted. Ha szarul csomagoltál, így jártál (az ebből adódó sérülésekért nem vállalnak felelősséget).
GLS veszi fel és hozza vissza (én automatába kértem vissza, ezt ki is pipálták a munkalapon, ehhez képest házhoz hozták volna, de a GLS rendszerében át lehetett irányítani. Nekem ez fontos. Ha valamit utálok, az otthon "ülni és várni" a futárt. -
varsam
őstag
válasz st6969 #13579 üzenetére
Én épp most gariztatok egy PABSP 20 Li C2 akkus fúró-csavarozót (meghalt a sebesség váltója), amit Ausztriában vettem 4 éve. A magyar ügyfélszolgálattal majd szervízzel pár email váltás után írták, hogy cserélik, a régi gép az enyém marad, azt csinálok vele amit akarok.
-
addikt
válasz robag93 #13580 üzenetére
nekem néha úgy tűnik inkább a gép eredeti gyártójától (Kompernass, Grizzly Tools, Scheppach, Einhell) függ mit kérnek vissza, és mit nem - azoknál, ahol már van B1, C1 stb azaz második-harmadik verzió és ráadásul menet közben beszállító váltás is volt, azok jó eséllyel nálad maradhatnak, ahol viszont épp aktuális generációt akarsz gariztatni, ott visszakérik, gondolom minőségbiztosítási okai lehetnek (vagy akár hulladékkezelési is)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
6030D
Ármester
válasz f4lcon #13582 üzenetére
Áprilisban cserélték a sövénynyírót. Szerintem értékfüggő is, drágább gépet biztos nem küldenek csak úgy. Esetleg vannak gyártási hibák, amiről tudják, hogy létezik. Nálunk pl volt egy borsónyi zsír a hajtásban, azért állt meg. A cserekészülék tele volt zsírral, a régit szétszedtem, telenyomtam, és működik.
De ügyintézőtől is függhet. Sógornőm felhívta őket, hogy a gyerek satupadon törött volt valami 10 cm alkatrész. Küldték az újat, régi maradt. Ezen felbuzdulva a festékhibás gyerekkonyhát bejelentettem, de nekem csak egy új mikróajtót küldtek.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
st6969
őstag
válasz f4lcon #13582 üzenetére
Ez épp aktuális generáció szerintem, egy akksis élmaró. Ez nemrég jött be hazánkba, 2023-ban még Szlovákiában is új volt. Kompernass a gyártó, a szerviz meg Hornos Kft.
OFF. Decemberben vettem egy darts táblát a Lidlből, abból az egyik kijelző hibás (nem azt mondom, hogy teljesen használhatatlan így a játék, de a 2. játékos pontszámát úgy kell kitalálgatni). Akkor azt sem fogom annyiban hagyni, cseréljék csak ki
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Mi a vélemény a 20e alatti sövényvágókról? Nekem évente 2-3 alkalomra kellene, nem kell akksis, a sövényem is elég fiatal még, 3 éves, 1 m magas, de már kellene igazítanom.
Ha hulladék akkor mi az amire érdemes ránézni?
Köszi!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
dellfanboy
őstag
válasz Flowtation #13585 üzenetére
jó lesz
hasonló felhasználásra fut a flottámban egy tescos sztem +10éve vettem talán10e ft-ért? fene tudja de a legolcsóbb volt akkoriban
max annyi hogy én magyar webshoptól vennék ahol van rá gari
[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
H-Zol
senior tag
válasz dellfanboy #13586 üzenetére
Régen az alja kategória is más volt , 10 + éve én is vettem a Tescobol egy vésőkalapacsot , valami tízezer Ft volt ( egy pár lyuk fúrására terveztem és azóta több száz lyuk lett vele furva ( 22-30 mm fúrókkal is ) , vésve is lett vele , nem is kevés , most olyan hibája van , hogy nem tartja már meg a vésőt ( elforog ) !
A mai alja kategória már a negyedét sem tudja
( az a világ már elmúlt )[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Mi jópár éve vettünk a Lidl-ben vezetékes sövényvágót, szintén évi 4-5 használatra. Akkor még nem is Parkside volt a kerti gépek neve, hanem Florabest, de semmi gond vele.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
6030D
Ármester
Sövényvágónál mondjuk nagy előny az akksi, mert ha nem figyelsz, akkor elvághatod a hosszabbítót. Persze ez senkivel sem történt meg eddig
Fiatal növényhez szerintem simán jó a Parkside, nekünk viszi, ha van benne ujjnyi ág, azt metszőollóval ki kell vágni. 3 év gari, ha gond lenne vele. Apósnak 100e körüli Makita van, az viszi az ujjnyit is.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Flowtation
őstag
Köszi srácok a sövényvágós ajánlatokat!
Bár most pont nincs PS gép a kínálatban, nem is annyira égetően sürgős, megvárom még a következő hetet, hátha. Vagy lehet ezt külön is venni valahol?Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
hzsolee
őstag
válasz Flowtation #13590 üzenetére
Hát nem tudom mennyire van messze, de ugye nyílott az a PS bolt...ott esetleg. Az árat nem tudom, de részemről csak a performance ajánlott. Zöldet én már nem igazán vennék. Aztán ugye ehhez nincs akku, 2 db kell eleve meg a töltő sem tartozék. Ebből is a nagyobb bt szerintem alap ami összesen (20+20+15) 55 ezer. Olyan kb 100 lehet cakkpakk... És akkor van akkukapacitás is meg 5 év gari... bár az akkukra szerint kevesebb.
Nekem besz@rt most a benyás sövényvágóm, jelenleg egy akkus Stihl-el nyomom. Hát súlyra megvett az biztos... Ha megjön a benzineshez az alkatrész összerakom, de aztán lehet könnyes búcsút veszünk...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Legyen...
Majd ő eldönti mit is szeretne. Mondjuk amit írtam 2 x a nagy bt akku az is valóban súlyban eléggé rátesz. Tesómnak van Stihl vezetékes...hát ja, az pehelysúlyú a benyáshoz képest...csakhát az a fránya vezeték...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
herdsman12
őstag
Extol digitális nyomaték adapterrel (vagy más tipussal) dolgozott már valaki?
-
dellfanboy
őstag
válasz herdsman12 #13595 üzenetére
kínait rendeltem kb 5éve már az első használatkor fals értéket mutatott, aztán összemértem haver nyomatékkulcsához és teljesen más értékeket mutatott...
jah és ha jól emlékszem én még pár e ft-ért vettem talán 3 postával, kicsit felment azáruk aztaQ
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
herdsman12
őstag
válasz dellfanboy #13596 üzenetére
Köszi, akkor kihagyom.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne elektromos kütyük portalanításához egy kompresszorra.
A lényeg, hogy nagyon halk legyen én ki tudjak fújni itthon vele minden port az eszközeimből.
Ezt a kettőt néztem ki eddig:
[link]
[link]Ti melyiket vennétek ebből?
Az elsőnél van vízleválasztó, így amiatt az jobban tetszik.Köszi
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Ma vettem egy akkus gardena lombszívót (ami eredetileg egy Husqvarna és az akku is az), a kérdésem az, hogy mennyire jók a husqvarna gépek? Illetve, hogy ilyen akkut felújít itt valaki?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest