Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Sziasztok.
Van vlakinek tapasztalata a Lidl-ben holnaptól kapható Akkus kézi kürfűrészről? [link] Vagy esetleg hasonló árban hasonló garanciával más gyártó terméke?(230V-os is szóba jöhet)-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az akciós OBI-s Luxtools akkus fúróval? Most 9999Ft-ért 2Ah akkuval, töltővel árulják. [link]-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz hzsolee #8632 üzenetére
Én rendeltem rögtön 10-10db-ot a 80 és 120-as papírból, kezdésnek jó lesz. Valaki írta, hogy a Lidl-ben volt májusban 18db-os 499-ért. Remélem lesz még később belőle.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
-
San398
őstag
"Biztos gagyi lehet?" Vedd meg és megtudod
Viccet félretéve, inkább valami márkásabb gépet vegyél. A fentebb linkelt Bosch-ra 3 év gari van. Jó-jó hogy az áltad linkeltre meg 5 év de szerintem nem mindegy hogy a készülék mennyit időt tölthet nálad és mennyit a szervízben. A kérdés az is, hogy mire szeretnéd használni. Ha folyamatos munkára akkor egy megbízhatóbb gép kell neked, ha csak egyszer-egyszer használnád akkor egy olcsóbb árkategóriás is lehet befutó.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Sziasztok!
A november 16-tól kapható Parkside felsőmaróról [link] , használ valaki ilyet, mi a vélemény, mennyire használható házi barkács célra?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
4Ah aksi még van a mártirok útja lidl áruházban , meg még legalább 20-30db a Performance 20 V 60 Nm fúró-csavarozó gépből is. A 2Ah aksiból is akad egy-két talicskával
Flex fordulatszám szabályzó: Aliexpressen vettem egy ilyet [link] bedobozoltam és amikor kell a lassabb fordulat akkor bekötöm. pl. DIY változat [link]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz Findzs #11094 üzenetére
Én is úgy gondoltam nem éri meg a plusz költséget se az új akku se az új töltő. Most hogy írtad megnéztem, van három "régi" töltőm meg három akkum ez nekem örök élet meg két nap
-
San398
őstag
válasz headhunter #11484 üzenetére
Töltő hiba is lehet e szerint: [link]
-
San398
őstag
válasz tyielow #12740 üzenetére
Azzal tisztában vagy ugye hogy ezek nem ipari felhasználásra készültek és a használatiban benne szokott lenni, hogy az ilyen jellegű használatból eredő hibára nem vonatkozik a garancia. Szerencséd volt, lesz ha cserélik
Ha tehetném, otthoni felhasználásra én is a Lidl performance fekete gépeit venném. Sajnos már bevásároltam jó pár éve a zöld alap gépekből, amire én használom arra tökéletesek.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
válasz bbsofficial #12939 üzenetére
02.01-től volt akciós a 4Ah-s akku, nem ezekből van dömping?
-
San398
őstag
Használ valaki vagy van tapasztalata akkus metsző ollóval? Milyet lenne érdemes venni?
-
San398
őstag
Megjött rendelés, ugyanezt vettem csak nincs koffer, 30$ volt. Vége ugyan a metszési szeezonnak de szükség lesz rá még idén.
Keveseltem kicsit a zsirt így tettem bele még a fogas kerékhez. Nálam eléggé melegszik a töltő, nálad is?-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
Jövő héttől lesz Lidl-ben sarokcsiszoló: [link] Ház körüli kisebb munkákra kellene.Valaki használ ilyet? Ér ennyit vagy kidobott pénz?
-
-
San398
őstag
válasz kisskaresz21 #13481 üzenetére
Szerintem ez nem normális, ha ennyit nem birt ki. Vidd vissza mielőtt szétesik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest