Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz Bandit21 #4664 üzenetére

    Én szoktam többet DC-zni, sokat járunk Balatonra - csak úgy hétközben reggel le este vissza, ha a munka engedi - idén bővülünk karácsonyra, úgyhogy még többet fogunk kirándulni. :) Nekem semmi gondom az útközben DC-vel, kifizetem, annyi amennyi, kb évente 40-50e-t elköltök erre nem oszt nem szoroz.

    4-500k között jön ki egy normális fali töltő így van, ami tud hálózatot is figyelni...

    Ezt a 20-80 dolgot nem "értem" nálunk nincs ilyen... 0% se nulla és a 100% se 100%, BMW-nél, fent is lent is van benne tartalék, így lehet tölteni, meríteni bátran.

    Matekba nem térül meg, de ha teszem azt, lemerült az autó és vészhelyzet van, menni kell, bármi családi gond, betegség, vagy csak munka, nem mindegy, hogy otthon ücsörögve épp hol van a töltésed. Engem ez motivál leginkább, nem szeretem a bizonytalan nem tervezett helyzeteket. :) Amit meg nem lehet pénzben mérni.

    Nagyobb a töltési veszteséged, alacsonyabb töltő áramon, annyit buksz csak, sőt a 3 fázison töltés pl I3-nál nem is annyira javasolt, mert az autóba külön vannak a modulok, nem mindegy, hogy mindhárom terhelést kap vagy csak egy.

Új hozzászólás Aktív témák