Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Chalez #7454 üzenetére

    Akkor ez vmi nV ügyesség lesz, talán Ati programozókat szerződtettek mostanában. Azonnali VGA-s topic is tele van nV driver-hibákkal. Mondjuk annyiból kárörvend az ember, hogy eddig nV-sok röhögtek, mit szívunk mi a driverekkel, de ez inkább csak májból jön. :DDD

    Textúrát egyébként ini-moddal is el lehet tüntetni, ha netán valamit elállítottál benne, de a kikapcsolt opciókat akkor sem értem, én ilyennel 3 sorozatú, d 6 féle VGA kártyát használva sem találkoztam. Lassan eljutok oda, hogy feltelepítem megint, de ha nálam OK lesz, akkor nem tudok több okosságot kitalálni.

    Valami egyéb textúra modot nem tettél fel? Mert olyan esetben tudnak eltűnni dolgok; pl. a mod átírja a keresési utat, de nincsenek ott a fájlok (archive invalidation hiba is lehet).

    De ha pusztán játék + modok + patchek + unoff patchek + QTP3 v1.1 után ezt csinálja, minden ini-buhera és egyéb mod nélkül, akkor nem játék-hiba. Sajna a legtöbb nV-s a topicban mind lecserélte a kártyáját ATI-ra, mert - ha jól emléxem - 8800 sorozat pl. nem volt képes AA-et és AF-et kényszeríteni a játékra HDR mellett, márpedig itt grafikailag is elég igényes közösség verődött össze.

    Tweakforce driver-t még nem próbáltad?

    Jut eszembe: C:\ megahjtón User mappában tárol még beállítás-fájlokat a játék. Vistán/W7-en ez lehet, hogy a Programdata-ba kerül, már nem emléxem.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák