Új hozzászólás Aktív témák

  • KilgoreTrout

    senior tag

    válasz *Z/\ck* #7000 üzenetére

    Sok bosszúságtól kíméled meg magad, ha alapból .omod fájlokat töltesz le. Az újabb modok már ebben a formában vannak fent, de az Oblivion Mod Managerrel te is könnyen tudsz készíteni a letöltött sima tömörített fájlból. Így nem kell 600 backup a data könyvtárról, és egy klikkel tudod engedélyezni/letiltani a különböző módosításokat. Kísérletezéshez ideális.

    Még egy nagyon hasznos mod (amit azt hiszem nem írtak eddig) a Tamriel Travellers, egyrészt nem lesznek annyira kihaltak a városok közötti utak, másrészt egy loot után sokkal könnyebben/gyorsabban el tudod adni a dolgokat, nem kell a városba teleportálni.

    A másik meg a Unique Landscapes, mondjuk ezt lehet, hogy a tapasztaltabb játékosok tudják igazán értékelni. Nekem egy résznél volt gáz (mondjuk nem rajtam fel mindet), az Anvil Bay Expansionnél ha a kikötőből mentem északnak, akkor be tudtam menni a nagy sziklák alá. De ez marha jó dolgokat rak be a tájba, működő vízimalmok, búzamezők, mindenféle elhagyatott ház, sötét erdők, sokkal változatosabb lesz Tamriel és meglepő módon alig konfliktál valamivel. (Mikor utoljára játszottam kb 50 mod volt aktív, és csak a már említett anvil-es dolog volt gond)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák