Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz westcoastog #11516 üzenetére

    Gyöngyöt rengeteget lehet találni a játékban (pl. érdekes módon a tengerben ;) ), de anno mondjuk én is szívtam, mert pont SI-re menet előtt adtam el őket. :W A hibátlan ritka, ha olyat találsz, tartsd meg, és csak azután menj SI-ra, vagy közben gyere vissza, ilyesmi. Egyébként gyöngy nélkül is megoldható a küldetés, csak az kicsit véresebb. ;] (Mint az ember szívéhez vezető út a bordákon keresztül.)

    SI-on nekem leginkább a hozzávalók tetszettek, irdatlan italokat/mérgeket lehet belőlük csinálni cyrodiiliekkel vegyítve (vagy anélkül). Én egyébként a hozzávalós boszorkányt hanyagoltam, mert arra is pont akkor találtam rá, amikor mindenemet elfőztem, újrajátszáskor meg egyszerűen nem adta a küldetést.

    Hát én annyi mátrixot találtam, mint a nyű, van mindenfelé SI-n. Rég volt, de úgy rémlik, nem csak barlangokban, hanem pl. házakból is lehet lopni, vagy a rosszcsont kékruhás mágusoktól, stb.

    A múzeumban konkrétan megmondják, mi kell nekik.

    Harcosok céhe érdekes, esetleg csináld meg +1x a küldetést. Ha nem lehet, akkor ez úgy maradt, kérdezd Varlasairan-t.

    FO3-at másodjára végignyomtam nehéz szinten, mert úgy állítólag mindenféle extrák járnak, de én nem vettem észre semmi különbséget azon kívül, hogy célszerű volt rögtön elmennem a zombiért, mert ha másra nem is mindig volt jó, de az ellenséges tüzet magára vonta. ;] NV is jó volt, csak a túlerősizált óriásgyíkokat rühelltem. tgm-mel persze lenyomtam őket, ahol valami 30-as falkában voltak, és nem igazán zavarta őket az sem, hogy dinamitot hajigáltam közéjük. Biztosan az is vmi bug volt. Oblivionban is előfordult, hogy az állatok egyszer csak szinte sebezhetetlenek lettek, aztán egy idő után elmúlt a jelenség.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák