Hirdetés
Aktív témák
-
corlagon
senior tag
Redguard-dal nyomom az arenat (lvl3), most Myrmidon vok, de total benak a fegyvereim, nincs magiam stb. szoval igy nehezkes.
Szerintetek merre erdemes elindulni jobb cuccok utan alacsony szinten? Pl. gondolkoztam a Fighter's Guildon, ott biztos van par jo quest...
Ja, nekem 1024x768, 2AF: 25 FPS kint (alapbeallitasok), 50-60 bent, szvsz ez eleg ehhez a gamahoz
[Szerkesztve] -
-
Máté911
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a legújabb ForceWare-t, amit az oblivionhoz adtak ki. A profilok között azonban nem látom az Obliviont. Nem is kell? -
törölt tag
válasz corlagon #1251 üzenetére
Első arénám lvl3-as egyedi kasztos Wood Elf kószámmal:
kiválasztottam a csajt, lecsapódik a rács, rohan felém a bébi, gyors nyomok magamra egy pajzsvarázst, hozzávágok egy hólabdát, aztán elő a rozsdás békanyúzómat és elkezdem karcolgatni a pajzsát, véresre lever pillanatok alatt, erre elugrok és körbe körbe szaladgálok közben ugrok nagyokat és gyógyitgatom magam, szembefordulok karcolok kettőt de megint nyakig úszok a véremben, elugrok...kétségbeesésemben felugrok a kapúoszlopra, felmászok-ugrálok a tetejére, ott felgyógyítom magam, majd hólabdákkal agyonhajigáltam az ellent,...mikor összeesett lementem és megszurkáltam (biztos ami hot ziher)...majd kicsit pironkodva elhúztam a belem a kűzdőtérről -
Drizzt
nagyúr
Na, a Fighter's Guildben Anvilban belül bizony rögtön lemegy 20 fps-re, de észrevette, hogy 1024*768*4af mellett is ugyanez a helyzet, így inkább marad az a beállítás.
I am having fun staying poor.
-
törölt tag
válasz Piszkos_Fred #1129 üzenetére
No, elindultam felhajtani azt a gebét!
A grafikát belőttem, 1280x1024, no AA, 2xAF, a legtöbb beállítás medium, így 30 FPS körül mozog szabadban. Azért kicsit zokon vettem, hogy ''csak'' ennyit tud a gépem alatt a program...maximum végigtolom 3 év múlva is csut grafikán, fülig érő vigyorral a képemen.
No, de hangulat az van dögivel, s úgyis az a lényeg!
Szóval miközben a vadon sűrűjében kószáltam, találtam egy romot vazze. Jól be is mentem megnézni mit tud. Jött szembe egy csonti, aki azon nyomban meg is tapasztalta orbitális acélkardom rettentő erejét! Viszont a folyosó végén lévő zárat nem fogja acél...s ''hard'' jelölésű a sejtelmes ösvényt eltorlaszoló retesz nyitásának nehézsége.
Rumata most ott néz ki a fejéből, hogy mi legyen, 11-es szintű a Lockpick képessége. Mit tegyen? Hogyan lehet kinyitni ezt a zárat? Honnét lehet ilyen zárnyitó bizéket venni? (Ipari mennyiség kellene, már a ''medium'' zárakba is beletörnek, nem tudok velük mit csinálni. ) -
Kraptor
őstag
válasz #70869248 #1253 üzenetére
Van egy érdekes mod ami még nincs teljesen kész. Fegyvereket egy kicsit átgyurják és nem lesz lvl10 sima banditoknak glass fegyvereik és nagyon ritkák lesznek majd előfordulásilag.
1. Steel does not suck
1a. Plate armor will be very hard to get through - jack up the strength of plate.
1b. Plate armor will be rare, with only the wealthy able to afford it. It ill also be expensive and very few armorers will know how to make it.
1c. Chain will be the most common warriors armor. Chain also will not suck, but it will not provide near the protection of plate. Probably will jack up the protective value of plate just a bit, but not much.
1d. Getting hit with steel weapons should hurt. Jack up the damage done by steel.
2. Fantastic and magical weaponry are rare.
2a. Remove all fantastic and magical weapons and armors from shops. They can be had only through questing.
2b. Eliminate fantastic and magical weapons and armor from random treasure cahes.
2c. This limits availability of fantastic and magical weapons only to specific quests or by kiling a major NPC who might have some.
3. Leather is very common. Most rogues and vagabonds will be wearing leather. A rogue leader might have chain but almost never plate.
[link]
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Kraptor #1259 üzenetére
leszenek még jó cuccok, ha azt nézem hogy lényegében most jött ki és már ennyi apróság van..
Mindegy amúgy sem tudnám abbahagyni, majd a következő karaktert már olyan frankó módosításokban fogom nyomni amihez új karakter kell.
Ha azt az utat járja be mint a Morro' akkor fantasztikus lesz..illetve még fantasztikusabb lesz, mert hisz számomra már most is az.
viszont a még jobb testreszabás (karakter), még jobb graf. optimalizáltság, és különböző nehezítő moddok nagyon jöhetnek...egyenlőre több kirajzolandó karaktert nem raknék fel, mert behorpadna a gépem, de majd idővel jöhetnek a kölkök, a halak, több rovar, élőlény..stb. -
(Kolombusz)
veterán
Hát nem akarlak megsérteni titeket, de ez a játék enyhén szólva is gagyi érzetet keltett bennem.
A grafika: na igen. Ez az, amiben nincs kivetnivaló. Szuper, ilyen szépet még nem láttam.
A gépigény: úgy gondolom szánalmas. Hogy egy 240ezer forintért vásárolt felső-középkategóriás gépen 1024*768ban kikapcsolt hdr és bloom mellett a szabadban átlag 30fps-t produkál, valamint félperencénk area loading feliratot ir ki, azt én minősíthetetlennek tartom.
A játékélmény: másfél órát játszottam. Ezalatt annyi történt benne, mint más játékban 10 perc alatt. Elég lassú...
Nah akkor kérdésem: elmentem a paphoz, adott cuccokat, mondta keressem meg az elhunyt faszi gyerekét. Itt a városban kihez menjek, hogy tanuljak vmit? Mert ez igy elég gyengus, 1es szint, és alig ütök valamit.
Nem mentem sehova, mentem a sráchoz. Itt ugyebár kinyilt oblivion kapuja. Nem mentem be rajta, hanem bementem a várba. Van bent egy tudomén milyen szörny, varázsol is meg üt is. Ilyenek jönnek ki a kapuból is. Hát lifeom alig maradt addigra, potionöm nincs, megölni nem tudom. Ez azért van, mert 1es szintű vagyok, és nem fejlesztettem semmit?
Érdemes lemenni a katonákért a kapun? -
törölt tag
válasz (Kolombusz) #1263 üzenetére
Akkor ne használd a 'gagyi' kifejezést és nem lesz gond
Valszeg annyi csak az egész hogy nem neked való a játék, és mint ilyent nem kell megvenned, tehát jól jöttél ki az egészből, mert nem ért kár.
A játéknak teljesen különleges játszatósága van..én úgy játszom meg ahogy a Morrowind-et is, azaz tényleg beleestem egy világba..és most elindulok benne, valóban nem teker előre semmi, nincs rámerőszakolva semmi.
Nem tudsz vele mit kezdeni, azaz rögtön szórakozásra, élményre vágysz.
Ez az amikor nem lehet kiszolgálni minden játékost.
Vannak más játékok, sztem használd azokat -
Kraptor
őstag
Lassú? Bakker nekem visszább kellett vennem az napokbol mert túl gyorsnak tünt az időbeni múlás. Alapon 1 perc valós = 30 perc ingame, én most 1=10el játszok, de vannak olyan elvetmültek akik 1:1ben nyomják, mondjuk az is érdekes lehet
Mivel a játék szintje skálázva van, ezért lvl1en is végigtudod nyomni a main questet -
Sárpac
nagyúr
Geforce 7800GTX 256mb, P4 4Ghz 2Mb, 2Giga ram:
1280*1024 full grafika hdr on meg minden 16aniso 0élsímítás: Szabadban Legkissebb fps 8-10 átlag 18-19 max 25
Helységekben: 38-75ig
Hát el vagyok szomorodva!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
válasz #72042496 #1258 üzenetére
Fura egy játék ez...kipróbáltam 1920x1200-ban, 4xAA, 8XAF, HDR mellett, mindent csutkára húzva, 8-10 FPS az eredmény. Ehhez képest az, hogy 1280x1024-ben szűrők nélkül medium grafikán megy 26-30-at, elég meglepő.
A romot Wendir-nek hívják. Nem sikerült teljesen kifosztani, két trükkös ajtó megakadályozott benne. Hányas Lockpick képességgel lesz érdemes visszamenni oda?
Még a börtönben talált sámánbot lemerült a harc közben (csúnya szellemek. ), ezt hogyan lehet feltölteni?
Jah, és találtam egy ''Book of Immortals by Anonymus''-t. Elolvastam a 16 oldalas vámpíros sztorit. Ttök érdekes volt - s elég kegyetlen a vége! ) Mindazonáltal felmerült bennem a kérdés: Jó is ez valamire, vagy csak szórakoztató elemként került a játékba ez a fajta könyv?
[Szerkesztve] -
törölt tag
hát én 9600xt-n futtatom, most egy oblivion.ini graf-beállt nézek, ezen most 1024×768, Bloom, teljes látótávolsággal, teljes belső árnyék, összes víz maxolva, összes láthatóság maxolva, teljes fű, legmagasabb textura részletességgel, és az apróbbak is felhúzva fut 24fps-en,
ami nincs bekapcsolva (sajnos ) semmi külső árnyék, se fű se fa árnyék, se hdr, semmi élsimítás. (ja és nincs Vsync.)
érdemes szöszölni, bár ahogy olvastam sokaknak többféle módszer van a gépigény csökkentésére.
Sztem kell egy tehermentes win, megfelelő vga driver, és szöszölés a grafbeállal.
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Tudnátok képet linkelni a játékról? Csak mert nem ismerem, de az egyik ismerősöm szerint jó játék.
Kizárt dolog, mert nem tudom. :)
-
Dying Fetus
tag
helósztok!
a marker districten mé nem tom trédelni a goodjaimat vagy egyáltalán h kéne? -
sghc_toma
senior tag
válasz Yeti910331 #1274 üzenetére
és képről eldöntöd,h jó-e??
nézz körül itt: [link]
vagy ebben a topicban..
vagy GIYF!!in asm we trust
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz Dying Fetus #1275 üzenetére
Bemész a bótba, és beszélsz a kereskedővel...(és ott alul ien nyilacskás ikon...)
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nem is olyan rossz ez a game. Játszottam vele és rájöttem, hogy tetszik.
Lejebb vettem a draw distancet, és lőn +10fps.
Amúgy loptam egy lovat. Ha ló nélkül visszamegyek a városba, akkor tökön rúgnak miatta? -
arpi6k
addikt
Ennek az Arénás küldetésnek mikor lesz vége? Már kinyírtam egy csomó embert, pénzt is kaptam bőven, szinteket is szépen lépegetek csak már kicsit uncsi... Tudom hogy elmehetek mást csinálni, de le szeretném zátni ezt a szálat.
Intel & ATI
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Gyakorolni, mindig csak gyakorolni, sztem az ideális a kezdőknek a warrior, mert azzal csak ütni kell keress egy romot, annyi van belőle, mint a rosszseb, és menny le gyapd ami ott van, freelancerkodj egy kicsit, nézz be az arénába, az tök jó sztem
és minden ellen után ha kell tudsz waitelni 1 órát, és regenerálódsz teljesen( bár sztem ez csak bug) üssed őket, védekezz, legyen rajtad páncél, és így az armor skilled is nő, meg a blokk, meg a blade, vagy blunt, utazz városokba, add el a lootot, keress küldiket,vegyél jobb equippet, stb, én imádom a játékot....
én már lvl 16 vok, de már nem sokáig -
-=Lord Tom=-
senior tag
-
CocooN-z
őstag
válasz -=Lord Tom=- #1281 üzenetére
Most olvastam csak utána a válaszaidnak, thx! Ki is próbálom őket, bár 9550 nek már tök mind1, belövöm 500 ra...amugy is 6XAA val nyomom, mert ennél lassabb már ugyse lehet
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
arpi6k
addikt
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Thom!
veterán
válasz Alvin_ti4200 #1285 üzenetére
Alvin nem tudsz olyan tesztet ahol a nagy kártyákat Oblivion alatt egymásnak eresztik?
-
XanD3R
senior tag
Ki tudja hogy hol lehet szerezni Grand Soul Gemeket? mert a vámpírságom kigyógyításához kellene de nagyon nagyon
mert már elég régóta nem aludt az emberem hogy ne legyek vámpír ... -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Csináltam egy wood-elf tolvajt (sneak attack íjjal rullz ) és hát amit lehet kifosztok, de a lpott cuccot nem tom eladni sehol, még a világ másik végén sem. Nem tudja valaki mi a Kritérium, hogy a Grey Fox fogadjon, hogy bevegyen a tolvajcéhbe? Fejlődni úgy lehet a legjobban szerintem, hogy fölpattansz egy lóra, aztán egyik városból légvonalban mész a másikba és ami közte vannak dungeonok, kifosztod Ez persze az elején, aztán questekkel jobban megy a fejlődés, mint minden normális RPG-ben"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #1288 üzenetére
sztem fejlődni átok, mert sokkal erősebbek a monszták, és könnyen legyapnak... veletek ez nincs így? most LVL 16 vagy 17 vok dwarven páncél elf kard (kétkezes, egykezes is) de a sprigganok, goblin shamanok 2essével, és frost atronachok simán leütnek default nehézségen
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #1289 üzenetére
sneak attackal egy dög 1 lövés íjjal eddig. 3x-os szorzó, és még messze nem vok a skill tetején Persze közelharcban szívok De ált, addig nem jutnak a dögök Ha mégis, akkor hárítok íjjal, meg hátrálok.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
CocooN-z
őstag
Meglestem uGridsToLoad=25; uNumDepthGrids=8 ra belőteem, na mire belépett... kb 3 perc volt, de giga rammal és giga page el nem ment, igy belőttem a másik vinyómat is, arra 4096 mb paget raktam hát mit mondjak igy már szívesen játszanék. na torázom feljebb
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
XanD3R
senior tag
Kellene egy kis tanács, hogy mit csináljak...
Ott járok amikor már megvan az összes komponens ami kellett Martinnak, már Bruma grófnőjével is beszéltem és most éppen Bruma Templomában vagyunk
A grófnő megkérdezi hogy készen állok-e...
lehet választani hogy szerzezzek még erősítést Brumának vagy kezdjük el a harcot így.
Melyiket válasszam? A brumai nép elegendő ahhoz hogy megszerezzül a nagy Sigil stone-t? vagy még könyörögjek ki egy kis segítséget a többi várostól?
előre is kösz a tippet -
BigBadPlaYeR
senior tag
Szellemeket csak vmi mágikus cuccal lehet ütni? Vagy elég a rozsás bökő is? A nyílvessző átrepült rajtuk
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Kraptor
őstag
válasz BigBadPlaYeR #1290 üzenetére
Ne a nyilat hasnzáld, hanem egkezes kardot, abbak 6x a szorzója.
Szellemeket igen csak mágikus cuccal lehet, sima kardal nem vagy máfiával.
Én most olyan moddal csinálom, ahol nicns annyi mágikus és fantázia fegyver/pányél, sima npcknek nincsen, boltba nem lehet kapni, stb csak küldiken és/vagy fö bossok dobnak, tehán nem lesz olyan, hogy sima lvl 17+ banditnak glass fegyvere legyen.
Plusz van egy másik mod ami nem megszünteti a mobok szintkövetését, magyarán csak egy szintig fejlődnek és tovább, nem, pl az összes guard csak 21es hiába vagy lvl 30. Alapban az összes monsta követi a szintedet és a körüli szinte spawnolnak. Magyarán van egy lvl cap minden monstán mosmár, sokkal érdekesebb lett a játék, pl az rögtön az első dungeon ami a part tuloldalán va ahogy rögtön kijösz a börtönböl ha azt végigviszed alapon akkor elég gyenguszok az ellenfelek, míg ez a mod nem csökkenti le a szintjüket és az utolso boss az durván úgy megindézett egy zombit, hogy csak néztem, de azért sikerült lenyomnom
Ezek a modok vannak fenn nekem
Arrow Velocity mod
npcstaticlvl
steelweaponbalance
timemod1_10
érdemes ezzel is kopróbálni -
Kiskutya
veterán
6800gs karim van hogy erdemesebb jatszani vele szerintetek? HDR vagy Bloom + 4xaa
hmm...
-
Drizzt
nagyúr
Dx9-es kari nélküli embereknek:
[link]I am having fun staying poor.
-
BigBadPlaYeR
senior tag
-
Viszi
tag
Hi! ATI 9200-ason mindenkinek csak fehér texturák jelennek meg a játékban, mi van ezzel a kártyával, mindjárt kettétöröm! Nincs valakinek valami jó ötlete, de ne a pénzhez kapcsolódjon!
-
Steelheart
senior tag
Áh, ez túl jó a gépemhez... Jöjjön már ki a Windows Vista, akkor lesz valami indokom a gépfejlesztésre... Amire rá taklán eg yévvel lépéseket is teszünk majd... = Talán két év múlva majd tudom már tolni, hujjdejó Addigra már felnőttnek is fogok számítani
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest