Hirdetés
Aktív témák
-
Shalala
senior tag
akinek mar megvan a jatek es esetleg hasonlo konfigja van mint nekem (3200+ 1gbram 6600gt) tudna linkelni esetleg kepet a jatekbol, vagy legalabb annyit hogy milyen grafikai beallitasokkal ill. milyen sebesseggel fut a jatek?
-
Akheron
senior tag
Neked legalább lesz új kártyád Az én 9800pro-mon valószínűleg nem fog szárnyalni (részben ezért is gondoltam arra, hogy előbb inkább a Morrowinddel élvezkednék, amíg lehet).
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Viszi
tag
Ati 9200-asom van és elindul vele, csak tiszta fehér minden, mintha nem lennének textúrák. (vagy csak a HDR ) semmi értelme így játszani. Majd még piszkálgatom az .ini fájlt hátha jobb utra tér és látni is fogok valamit. Ha valakinek ilyen tapasztalata van és tapasztaltabb lett írja már be lécci. Egyébként a menüje jó.
[Szerkesztve] -
emtyyy
tag
emberek! akinek X800-asa van be tudta kapcsolni a HDR-t?
thx -
hétalvó
addikt
Ha valaki kipróbálta mondjuk egy 6600gt vagy 9800pro-n mondja már el milyen volt mondjuk 800*600-ban. Ez a max kártya amit vennék most. És tényleg x800-on van HDR? Mert egy GTO2 ben is lehet benne lennék.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
Kiskutya
veterán
a64 3200+ 1g ram 6800gs alapon 1024*768 high/medium+hdr szepen megy a kulso helyszineken is!
[Szerkesztve]hmm...
-
Archer
őstag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék mekkora angol tudást igényel?Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Boglya
senior tag
Basszus a Cd-galaxisnak kevesebb collectors editiont küldtek, most lehet h csak simát kapok. De gyíkság . Akik február legelején megrendelték azok örülhetnek és nézzék az emiljüket, mert 24 óra után a megvásárlás lehetősége a következő előrendelőre száll...
-
Legolas
senior tag
Egy baj van a játékkal, de az elég nagy. Óriási a gépigénye. Persze sokan elmondják minden játéknál, hogy ilyen jól megy náluk meg olyan jól, aztán valójában 18 fps-el játszank csak nem zavarja őket. Nálam az alábbi konfigon 1024-ben kb médiumon általában 50 fps, amíg nincsenek a képen emberek. Mert ha vannak akkor nagy a baj. Simán leesik 20 alá is. Pedig nem, hogy AA nincs bekapcsolva, de még a legtöbb dolog mediumon van csak és ugye a hdr-t ezen be sem engedi kapcsolni. Tudom nem egy csúcskonfig az enyém, de ha ezt így megfingatja, akkor egy 7800gtx-sem viszi ezt 1280*1024-ben 4 *AA-val, főleg a harcolós részeket!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
Legolas
senior tag
Az utolsó mondatom kicsit túlzás. A 7800 GTX az viszi. Viszont az tény, hogy a játékhoz tft monitorral natív felbontásban való játékhoz high qualityben ajánlott egy 7800GT/x1800xl szintű kártya! Meg sztem az sem árt annyira ha nem csak 1 giga ram van az ember gépében!
[Szerkesztve]Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
törölt tag
Tényleg elég riasztó amiket lehet olvasni és az ingame képeket nézegetve különböző konfigokon.
De ez van, valszeg lesz majd hozzá patch, vagy egy nemhivatalos fps optimizer, ahol jobban lehet állítani hogy hol mit akarok látni, mert nekem csak ezzel van bajom, sztem nem lehet jól butítani a graffot.
A Morro is ette a gépet, eszi még most is ha fel van turbózva a kinézet, meg rajta van pár cucc (vadállatok, háziállatok, hangok, falomb javítás..ilyesmi)
Szal nekem még a tiednél rosszabb gépem van (főbb:amd3200-1gMemo-ati9600xt), és még tervezek is gépet fejleszteni ésszel, de a legtöbbet inkább a javításoktól várom. -
Boglya
senior tag
-
törölt tag
Hát meglesz hamarosan
De péteken mindentől függetlenül, ahogy lehet megveszem.
Valóban sokat lehet, pl. tetszik hogy az árnyékokat külön lehet állítani a belső terekben és külön a külső tereken...legalábbis ahogy kivettem azok hozszólásaiból akik már viszik a játékot, de én inkább olyasmit látnék szivesen hogy szép környezet-beszükült látótér köd effektel, mint hogy a fű előttem nőjön ki a földből.
A ködöt azt gond nélkül el tudom hitetni magammal...ez egy ilyen világ, vagy ilyen az évszak amíg nem lesz gépfejlesztés
De az előttem élesedő/megjelenő tereptárgyakat nem igazán. -
XanD3R
senior tag
Valamiért nem tudok csatlakozni a tárhelyemre
úgyhogy csak holnap tudom feltenni a képeket, de akkor teszek fel jó sokat!
Különben nagyon jó a játék, én már gőzerővel csinálom a küldetéseket
már egy pár bugot találtam
de különben nagyon jó lett a játék!
Gratulálok Bethesda -
SLYM
veterán
valszeg a kurvagyors netem miatt csak holnapután tudok jáccani vele
-
törölt tag
-
Legolas
senior tag
A játékon belül sokkal több grafikai beállítás van. De szerintem se lehet a játékot még azokkal sem ''jól'' butítani. Igazából nagyon nem tudtam fps-t növelni. És óriási a különbség az értékekben, ha több karakter is van a képen. Stabil 50-ről 18-ra is leesik ha bejön 3 arc a képbe!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Hasonlót tapasztaltam én is. De a felbontás értékét változtatva 1-2 FPS plusszba kicsikarható, míg a grafika alig romlik 800x600-ban, még TFT-n is, aminek a natív felbontása 1280x1024-es. De az FPS nekem is leesett olyan 5-6 körülire mikor az NPC-k püfölték egymást. Nehéz lesz így íjászkodni Az AI, amiről annyit meséltek sztem csak intelen pentium procikon tudja majd kibontakoztatni magát úgy, hogy minden más menjen mellette A gépigénye horribilis és pont azokat a dolgokat nem lehet kikapcsolni, amikkel el lehetne érni, hogy vmi gyengébb vason is fusson. Nekem spec minden ki van kapcsolva, de így is hanyatt vágódtam a grafjától
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
sghc_toma
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #835 üzenetére
''Az AI, amiről annyit meséltek sztem csak intelen pentium procikon tudja majd kibontakoztatni magát úgy, hogy minden más menjen mellette''
ezt a mondatodat nagyon nem értem. ja, a kettőfeles celeron lehet nem elég neki, de azért van vmi áemdé nevű cégecske, akik szintén raknak össze cépéúkat, és hát nem vágom, h az ő cuccaikon mért ne menne az mi...
ps: nem akarok intel-amd háborút ebben a topicban, de ezt muszáj volt leírnom...in asm we trust
-
Lui76
őstag
Az fps-t ki tudjátok íratni (opcio ?),vagy csak úgy tippelitek ?
www.kezmuveskeramia.hu
-
sTERNI
senior tag
Tegnap kipróbáltam én is Féltem a gépigénytől, de már jól vagyok Alapból a HIGH kategóriát ajánlotta, 1280-ban felhúzva mindent maxra gyönörűen fut (AA nélkül, azt majd gtx-en).
A játék eszméletlen jó; vannak hibái, nem is kevés, de összességében nagyon ott van. Sokan azt állították, hogy inkább egy Morrowind 2, mind TES4; de szerintem annál több.
Állat pl, hogy az egyik küldetésben elmentem beszélni egy blade-essel, aztán egy nap múlva látom a városban császkálni, csevegni a többi helybélivel. Az arcuk jobbra sikeredett, mint amire számítottam, bár néha beugrik egy-két grafikai malőr (árnyékolási problémák).
A táj eszméletlen. Éjszaka erdőben sétálva egyenesen parás volt A napfelkelte meg a másik fele. A látótávolságot maxra húzva elakadt a szavam, kilométerekről látszott az uralkodó tornya, a hegyek.. (távolra tekintve ugyan nem olyan szép a grafika, még így maxon sem, de nem vészes)
Ami zavart a grafikával kapcsolatban, a fák/romok csak úgy beugranak a látótérbe, nincs fade vagy ilyesmi.. az erdő pedig még mindig hajladó furcsán viselkedni (fák eltűnnek, másik fák előjönnek), mint ahogy az XBOX megnyitós video-ban is látható volt (amire ígérték, hogy kijavítják).
A menürendszere elsőre szokatlan volt, de hamar ki lehet tanulni, és nem csak külcsínyben szép, használható is.
A harcot is sokan szidták, de szerintem pörgősebb, erőteljesebb lett; sokkal jobban féltettem az életem némely helyzetben, mint a Morrowindben.
Összességében nekem nagyon bejön ez az Oblivion, kb 93%-ot adnék neki, de, ha orvosolni tudják egy(-két) patch-el a gyermekbetegségeit, akkor még több is lehet."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Kabirbadi
csendes tag
Akinek meglesz a CE, rajtam sokat kereshet vele! Bármennyit megadok érte!
-
Miguel
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt róla szó, de Ati X800Pro-m van, és nem engedi a HDR-t bekattintani. A kártya nem tudja (viszont akkor HL2-ben hogyhogy tudja, vagy ott sem, és teljesen megbolondultam )? -
SLYM
veterán
akinek Nvidiája van töltse le gyorsan ezt a speciálisan Oblivionra írd drivert [link]. majd ha lejött a game írok 83.91 vs 84.25 drivertesztet
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Vki nem tudja, hogy az NPC-k megjelenítési távolságát hogyan lehet állítani? Mire lopakodva meglátom őket már olyan közel vannak, hogy nem tudok sneak-attackot nyomni íjjal
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Drizzt
nagyúr
Áhhh, a csudába, nekem memória hiba miatt kilép vagy 2-3 percenként. :-\
I am having fun staying poor.
Aktív témák
- Instagram közösségi fényképezés
- Hyundai, Kia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest