Hirdetés
Aktív témák
-
emtyyy
tag
csak ismételni tudom magam, az nfs nem támogatta a hdr-t
valószínűleg sokkal látványosabb ''vakításokban'' lett volna részűnk ha hdr-es lett volna, meg jóval szarabbul is ment volna sokaknál.... arról nem is beszélve h a beállításoknál sem volt olyan funkciógomb amivel ki lehetett volna kapcsolni a hdr-t, ott meg még nem tartunk h alapból állandó legyen -
sTERNI
senior tag
Pénteken irány a CDGalaxis.. jön a CE-m
Addig tűkön ülés
[Szerkesztve]"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
XanD3R
senior tag
igen ezt én is furcsának találom
már tegnap délután óta 5 percenként nézem az nforce-t ([link])
meg a nagyon torr3nt oldalakat de nem láttam egyelőre semmit
remélem hogy nem egy hiper-sziper másolásvédelem az oka, mert akkor mérges leszek
mert először mindenképpen ki akarom próbálni mielőtt megveszem -
SLYM
veterán
inkább privibe
[Szerkesztve] -
XanD3R
senior tag
Vannak már szerencsések -
XanD3R
senior tag
Új videók (spoiler): [link]
(a videók letöltéséhez Gamespot account szükséges, az oldalra ingyenesen regelhettek) -
XanD3R
senior tag
-
Akheron
senior tag
Nektek mi a véleményetek az új utazási rendszerről? Azt olvastam, hogy a térkép valamely pontjára kattintva egyszerűen azonnal odakerül a játékos, és a program kiszámítja az utazás idejét. Nem tűnik túlzottan realisztikusnak a Morrowind Silt strideréhez és egyéb utazási módjaihoz képest (persze lehet, hogy ezek is megmaradnak )
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Akheron
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #770 üzenetére
A gyaloglásnak is megvan a maga varázsa, szerintem A lóhasználatnak örülök, de az ''odakattintok, és már ott is vagyok'' megoldás nem igazán szimpatikus; tényleg nem hinném, hogy gyakran fogok élni vele.
[Szerkesztve]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Szerintem jó ötlet. Gondolj bele. Morrowindben is mi volt? Ide mész, odamész. Itt mi lesz? Ugyanez. Az más, hogy fasza történet és interaktivitás és felfeedezési lehetőség társul hozzá. De most komolyan, mikor már 6odjára mész végig ugyanazon az úton, az már elég uncsi lesz, mivel lovagolva is kb. fél óra valós időben. Pláne, ha nem tudsz haladni normálisan a moboktól. Ennyi erővel a Silt Strider sem túl realisztikus, csak azért még fizetni is kellett
[Szerkesztve]"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Akheron
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #776 üzenetére
Az időátlépés szempontjából tényleg nem realisztikus az sem, de abból a szempontból igen, hogy el kell menni egy adott helyre, ahol egy adott utazási lehetőséget kínálnak, és így juthatsz el gyorsabban egy másik hely hasonló ''állomására''
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
sTERNI
senior tag
Azt se felejtsétek el, hogy sokkal nagyobb lett a bejárható terület.. így ha a térkép másik végére kellene elvinni egy tekercset valakinek, lehet hogy hagynátok a fenébe, mert két napi játékbe tellne.
[Szerkesztve]"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Akheron
senior tag
Először mindenképpen a Morrowindet szeretném befejezgetni; az Obliviont csak megnézegetném most, és később játszanék vele. Persze ezek csak tervek, lehet, hogy ha meglátom, akkor Morrowindet, munkát, takarítást, alvást, evést és minden egyebet hagyok a fenébe
-
Akheron
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mennyivel lesz nagyobb? Azt olvastam, hogy 16 négyzetmérföld lesz, az meg nem hangzott olyan soknak Épp tegnap találtam egy Morrowind-térképet, és azt simán nagyobbnak néztem volna 16 négyzetmérföldnél.
[link]"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
sTERNI
senior tag
Sokan próbáltak térképeket összehasonlítani, meg a való élethez mérni (Manhattan a mittomén' hányadik utcától a valamelyikig..), de a gond már a léptéknél kezdődik.
Sokkalta nagyobbnak tűnik a játékbeli 16 négyzetmérföld, mint amennyi a valóságban lenne. Ráadásul ott vannak még a dungeon-ok és egyebek, amik tovább növelik a bejárási időt, így a végén hatalmasnak fog tűnni.
Attól nem félek, hogy kicsi lesz a map"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Piszkos_Fred
csendes tag
Hát, sokmindent átéltem már a közel 30 évem alatt. De ez most nagyon kiütött. Szóval nemtudom mennyire hihető amit mondok, de azt, amit láttál képen, azt amit láttál videón, azt amit olvastál (akár nálunk, akár máshol), azt amit álmodtál ezen felül magadnak... na ezeket felejtsd el. Mindezt szorozd be 100al, és akkor talán, talán, kapsz valami, ami hasonlít a játékra, de még így sem ér a lábnyomába sem.
Ha valakit kirúgnak melóból, vagy iskolából, ha valakit otthagy a barátnője vagy felesége a következő hónapokban, az elsősorban az Oblivion miatt lesz. Tudtam hogy jó lesz, tudtam, de álmomban sem mertem volna elképzelni, hogy ennyire. Akármerre is lakik az ember, pénteken irány a bolt, mert ha valami megéri a pénzét, akkor ez az...
HQ nem lesz pár napig azt hiszem...majd karácsonykor frissítünk valami ünnepi beszéddel :DIf they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
hétalvó
addikt
Lassan de biztosan meglesz. Remélem elfut a gépemen Amit nem hiszek. De azért belekukkantok. t betűs oldalakat nézzétek. na persze nem a magyar szolgáltatóra gondoltam.
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
XanD3R
senior tag
válasz Piszkos_Fred #786 üzenetére
Ez bíztató nagyon, lehet kikellene vennem a suliba a betegszabimat
-
Boglya
senior tag
Az a gáz h már egy csomó helyen letölthető. Nehéz lesz kivárni h megjöjjön a példányom, de kitartok! (remélem)
-
Thom!
veterán
ahogy én nézem nagy gépigénye lesz
estére hozzák postán nekem
akinek +van tapasztalatokat ide -
SLYM
veterán
öcsééééém!!!!! leromlott az arányom, és most egy csomót kell még várnom amíg elkezdhetem szedni
-
SLYM
veterán
válasz Piszkos_Fred #786 üzenetére
csak nem megérkezett hozzád a tengerentúli ultimati edition csomag
-
dante3
addikt
Sziasztok! Elkezdtem a játékot,indításkor autamatikusan beállította a grafikát,amin jól is fut:1024*768, high ,HDR!
Nagyon szép,még az elején vagyok,sajna nem volt sok időm nyomni,eddig meg vagyok elégedve!oriáspatkányokkal és gyíkfejü ellenfelekkel találkoztam,egy barlangrendszerben barangolok!
[Szerkesztve]Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Kraptor
őstag
HD introja a gamenak:
[link]
Régebbi moviekat is megtláltok a linken, valamelyik HDben is van. -
XanD3R
senior tag
Mire hazaérek nekem is meglesz, csak ma 9 órám van sajnos
Majd teszek fel képeket valahova, meg lehet videót is csinálok!
Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest