Hirdetés
Aktív témák
-
Piszkos_Fred
csendes tag
Én idevenném még a Wizardry sorozatot, legalábbis nálam örök kedvenc ;] Sokan áradoztak a Kotor 1-2ről is, meg asszem kapott jópár díjat is, de ezt passzolom, sosem játszottam velük. De tény, hogy marha kevés offline rpg van. Lassan a mmo-kat is úgy csinálják, hogy single módban is játszható, elcsábítva a népet. Pedig kell a népnek egy kis nyugalom, egy kis magányos kaland, egy fantázia szülte világban. Jó dolog a multiplay, de nem mindenáron ;]
Elder Scrollsból talán egyszer lesz mmo, 10-20 éven belül, de addig tuti nem lesz a széria részeiben multi. A fejlesztés első napján, az első percben ez a legelső pont a papíron: ''nincs multiplay, nem is lesz''. Őszintén, nem is hiányzik innen ;]If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
SLYM
veterán
válasz Piszkos_Fred #401 üzenetére
lehet igazad van. de a legjobb a singe mod az RPG-k közül szerintem az Arx Fatalis singe. ott sincs multi asszem . nekem ez az igazi RPG
-
Boglya
senior tag
válasz Piszkos_Fred #401 üzenetére
Igazad van, a kotort kihagytam, az is elég jó. Mindegy, Oblivion lesz a király! Meg is rendeltem a gyűjtői változatot, pedig nincs sok eredeti gamém.
-
becksim
aktív tag
Nekem a Fallout 2 volt az abszolut best of, hihetetlen jól el volt találva a hangulat, állat poénok, ''easter egg''-ek úton-útfélen, a karakterfejlődés is szuper volt (perk-ek, stb).
És a nemlineáris játékmenet is jól működött benne!Nindzsák?? Hol?
-
SLYM
veterán
max szűrőkkel bika. de mérsékelt szűrőkkel (2xAA 4xAF) szerintem egy 6800GT egy A64 3000-es proccal meg egy jó 1 giga memmel elmegy szerintem. de azon se lennék nagyon meglepődve, ha az én konfigom elvinné az előbb leírt módon. ha 6xAA-t, meg 16xAF-et akarsz, akkor 2x ilyen jó gép kell. ami kb annyit jelent, hogy egy 7800GT. ez csak hasraütés, de az ilyen golgokat jól szoktam saccolni
-
sTERNI
senior tag
Azok alapján, amit a FAQ-ban írnak, elégnek kell lennie. A felső kategóriás videokártyákkal (7800gt+ / x1800+ ), egy épkézláb procival ( 3000+ / 3ghz p4) és egy (esetleg két) giga rammal mennie kell maxon (1280-ra gondolok itt).
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
NorDezs
senior tag
-
SLYM
veterán
[link]
Mársius 20.-án jön az Oblivion -
Kraptor
őstag
Remélem ha ennyire odáig vagytok a játékért akkor majd meg is veszitek...
-
Boglya
senior tag
Nanáhogy. Collectors Edition. Ha már megveszek egy játékot eredetiben, akkor az legyen is jó ***** drága .
-
Boglya
senior tag
válasz Piszkos_Fred #424 üzenetére
Lakóhely Tamriel?. Nem te szoktad az Oblivion HQba nyomni a cikkeket? Berakhatnál egy alpha version walkthrought a gaméhoz .
-
Piszkos_Fred
csendes tag
Bevezető: harcolj, szökj meg a börtönből majd harcolj
I. rész: harcolj többet és írtsd deadrákat
II. rész: harcolj még többet és írtsd a megmaradt daedrákat, ha már nincsenek, akkor egy két ork, bandita vagy kergemarha is belefér.
III. rész: Ha kitomboltad magad, menj és győzd le Dagont (megölni úgysem fogod tudni), pusztítsd el a szentélyét
Epilógus: Ünnepelj Cyrodiil szerte, keress egy falubeli női rajongót, és használd ki hogy most nagyon szeret téged...a hugával szintén.
ParancsoljIf they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
SLYM
veterán
válasz Piszkos_Fred #426 üzenetére
nehogy lelőjj valami poént!!!!!!!!!!!!!!
-
Kephamos
addikt
U !
-
SLYM
veterán
[link] many Thanks a gyúrós topic nevében is(nem kell, hogy értsétek)
szerk: ki az aki ''Értékelés: 2.5 Szavazat: 14'' ilyen szarul értékelte?! grrrrrrrrrrrrrr......
[Szerkesztve] -
Piszkos_Fred
csendes tag
OXM április számának scanjei, a hivatalos fórumról vadászva a linket:
http://img230.imageshack.us/my.php?image=oblivion1large7ad.jpg
http://img398.imageshack.us/my.php?image=oblivion2large7im.jpg
http://img136.imageshack.us/my.php?image=oblivion3large9sv.jpg
http://img398.imageshack.us/my.php?image=oblivion4large3yb.jpg
Másztszí kategória némelyik, de döntse el mindenki maga.If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz Piszkos_Fred #430 üzenetére
ez nagyon Másztszí, köszönjük szépen
-
Boglya
senior tag
Oh jee, újabb infok. Már alig várom, h a kezem közé kaparinthassam a gamét.
-
rogan85
tag
Xbox360.IGN összehasonlította a pc és xbox verziókat.
Eredmény: pc-n folyamatosabb volt és élesebbek voltak a textúrák minimális mértékben.
Mivel a szívem a pc felé húz erre fülig ért a szám, és röhögve gondolok arra a kijelentésre hogy majd kb 3-4 év múlva a pc utoléri az xboxot. De ez már egy más téma.
Persze az igazsághoz hozzátartozik hogy nem lehet tudni milyen pc-n futtatták a játékot.
Elvileg ezen: 3.2 GHz processzor, 2.0 GB RAM, X1900.Core2 duo 6400@3,2Ghz, 2x1Gb Kingmax Mars 1066, Radeon 4870, Gigabyte-965p-s3, 400W Chieftec
-
Boglya
senior tag
Akármilyen gépen is, de szép lesz.
Egyre többen azt beszélik, hogy a játékgépek kezdik kiszorítani a pc-t a játékiparból, többek között azért, mert játékra optimalizáltságuk miatt kevesebb pénzből több grafot lehet kihozni. Részemről én azt nem értem, hogy rúghatnak labdába a játékgépek és mint te is írtad, még az xbox360 sem nyújt vmi baromi nagy technológiai fölényt, sőt... (bár nem csoda, microsoft termék ) Ráadásul a konzolos játékárak alapján nem is olyan olcsó mulatság, hiszen 60%-kal drágább a kezdő áruk, mint a pc-s játékoknak. -
SLYM
veterán
a konzol azért jó vétel, mert bár soha nem fogja utolérni a PC-t, de lényegesen olcsóbban lehet hozzájutni, mivel rengetegen veszik(ezáltal lehet olcsó is. nagy kereslet, olcsó ár)
és itt az a nagy gond, hogy amikor egy platform több éves akkor labdába se rúghat a pc mellett. viszont az ára attól még csábító -
Boglya
senior tag
Ez igaz, viszont konzolba játékot (szinte) csak eredetiben lehet szerezni. PC-n viszont egészen más a helyzet . Márpedig az elég durva h 1 konzolos játék árából majdnem 1 giga ramot lehet venni, 2éből pedig már egy athlon 64es procit.
A másik oldal: egy konzolra (lásd playsation) még sok év után is írnak játékot. Megnézném h egy mai játék hogyan fut egy 4-5 éves pc-n. Ennek ellenére sztem sokkal jobb vétel a számítógép. -
dante3
addikt
Júj! A képeket nézve egyre jobban várom!
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
NorDezs
senior tag
Aki előrendelte a játékot a cd galaxisnál, az kapott valami visszajelzést emailben?
-
SLYM
veterán
itt szerintem a játék árárt nem érdemes nézni (legalábbis MO-on).
én eddig nem vettem eredeti játékot, és sokan mások se, mivel megfizethetetlenek egy átlagembernek a legújabb játékok. majdha leszorítják az árakat emberi szintre+majd ha nem veszem meg eredetibe bármi károm származik a letöltött verzsönből, csak akkor fogom megvenni.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest