Hirdetés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Hát nem akarlak megsérteni titeket, de ez a játék enyhén szólva is gagyi érzetet keltett bennem.
A grafika: na igen. Ez az, amiben nincs kivetnivaló. Szuper, ilyen szépet még nem láttam.
A gépigény: úgy gondolom szánalmas. Hogy egy 240ezer forintért vásárolt felső-középkategóriás gépen 1024*768ban kikapcsolt hdr és bloom mellett a szabadban átlag 30fps-t produkál, valamint félperencénk area loading feliratot ir ki, azt én minősíthetetlennek tartom.
A játékélmény: másfél órát játszottam. Ezalatt annyi történt benne, mint más játékban 10 perc alatt. Elég lassú...
Nah akkor kérdésem: elmentem a paphoz, adott cuccokat, mondta keressem meg az elhunyt faszi gyerekét. Itt a városban kihez menjek, hogy tanuljak vmit? Mert ez igy elég gyengus, 1es szint, és alig ütök valamit.
Nem mentem sehova, mentem a sráchoz. Itt ugyebár kinyilt oblivion kapuja. Nem mentem be rajta, hanem bementem a várba. Van bent egy tudomén milyen szörny, varázsol is meg üt is. Ilyenek jönnek ki a kapuból is. Hát lifeom alig maradt addigra, potionöm nincs, megölni nem tudom. Ez azért van, mert 1es szintű vagyok, és nem fejlesztettem semmit?
Érdemes lemenni a katonákért a kapun?
Aktív témák
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- E-roller topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gerner1
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest