Hirdetés

Aktív témák

• (Kolombusz)

veterán

Hát nem akarlak megsérteni titeket, de ez a játék enyhén szólva is gagyi érzetet keltett bennem. :(
    A grafika: na igen. Ez az, amiben nincs kivetnivaló. Szuper, ilyen szépet még nem láttam.
    A gépigény: úgy gondolom szánalmas. Hogy egy 240ezer forintért vásárolt felső-középkategóriás gépen 1024*768ban kikapcsolt hdr és bloom mellett a szabadban átlag 30fps-t produkál, valamint félperencénk area loading feliratot ir ki, azt én minősíthetetlennek tartom.
    A játékélmény: másfél órát játszottam. Ezalatt annyi történt benne, mint más játékban 10 perc alatt. :( Elég lassú...

Nah akkor kérdésem: elmentem a paphoz, adott cuccokat, mondta keressem meg az elhunyt faszi gyerekét. Itt a városban kihez menjek, hogy tanuljak vmit? Mert ez igy elég gyengus, 1es szint, és alig ütök valamit.
    Nem mentem sehova, mentem a sráchoz. Itt ugyebár kinyilt oblivion kapuja. Nem mentem be rajta, hanem bementem a várba. Van bent egy tudomén milyen szörny, varázsol is meg üt is. Ilyenek jönnek ki a kapuból is. Hát lifeom alig maradt addigra, potionöm nincs, megölni nem tudom. Ez azért van, mert 1es szintű vagyok, és nem fejlesztettem semmit?
    Érdemes lemenni a katonákért a kapun?

Aktív témák