Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Saccco #55447 üzenetére
Nem tudom ki hogy volt vele, de mivel én nagyon ki akartam próbálni szabadban 1s, 2s összerakott gépeket, tegnap kimentem reptetni. Persze nem túl sok pozitív eredménnyel...
Már pakoltam össze, amikor a kezembe keveredett a kis whoop...
Gondoltam ezen már semmi nem múlik, úgyhogy beküldtem a légáramlatok intenzív kavalkádjába. És a legnagyobb meglepetésemre, szinte nem is zavarta a szél, alig kapott bele.
Széllel szemben is, ment mint a meszes! És ezek most csak a gyári motorok.
Éljen a whoop!(#55462) Allien:
Nem ugyanaz a két acro!
Sok tapasztalatom ugyan nincs a dologban. De amit észrevettem az az a logikus tény, hogy ha egy nem bf-ezhető acro-s gépet veszel, akkor a gyártó álltal beállított értékek állnak csak a rendelkezésedre.
Illetve vannak olyan esetek, ahol ezen értékeket lehet variálni. Pl. az xk x100 is álligatható az x7-es távval (nem próbáltam, nem tudom milyen mértékben). A másik példa a BetaFPV LITE fc, amit a whoop-omba használok. Ez is tud acro-t, de a tengely körüli forgásokat ez is lassan hajtja végre. És nem tudok rajta változtatni (gyárilag, mert gyakorlatilag meghackelték a rendszert és előre gyártanak repmódokat, úgy mint a telefonnál a rom-okat).
De acro repülésre/tanulásra/nem freestyle-ra megfelelő a gyári acro is. Mondom mindezt úgy, hogy én is még csak kapizsgálom.
Racereknél többször olvastam már, hogy jó a gyárilag beállított acro is...(#55478) KisApám:
Pl. Eachine e013[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest