Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDaZERG_1

    senior tag

    válasz Peaceliker #49215 üzenetére

    Én is nézegettem 5S-6S videókat és vad :D
    Sőt, néhol már túl vad, és nem is állítom, hogy nekem szükségem lenne már arra, én csak kipróbálnám (aztán megszeretném :) )
    Az egyik videóban konkrétan ebben 3S-4S-5S azonos gépben próbálta ki a különbséget, ami természetesen unfair, mivel az a propeller bizony nem 3S-re tervezett. Azt is elfogadom, hogy a kisebb, könnyebb is tud brutál módon haladni, ami tetszik benne az a "könnyebb" mivel kisebb sérüléseket tud szenvedni, okozni. Szóval az az irány tényleg optimális, de azért a nagyobb mégiscsak "nagyobb" :D Amikor a Lizarddal vonultam le reptetni és nem volt más nálam, mint a pöttön gép és a távirányító elég viccesen néztem ki :D Gondolták ebből sem lesz felnőtt, de persze, ha látták volna mire képes! :D
    Aztán meg amikor a Syma X8 -al mentem le egy kisgyerek (~10 éves) mondta az anyukájának "nekem is ilyen van" :D Hát, hülyének éreztem magam :)
    Az iSDT Q6 Plus olyan firmware-al érkezett, ami még nincs is kint a hivatalos listában. Előre dolgoztak volna a hamisítók? :D V2.1.0.30 Működni viszont elég jól működik, és pontosnak is tűnik.
    Miközben írtam végeztem az X220s "darabolásával". Néhány dolgon változtatok benne, rajta és mostanában úgysem kell felemelkednie az időjárásnak köszönhetően, pedig nagyon várom már, hogy végre aktiváljam az ACRO üzemmódot.

    [ Szerkesztve ]

    Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

Új hozzászólás Aktív témák