Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz Peaceliker #46011 üzenetére

    Szerintem az esetek nagyon nagy részében fölösleges rohadt erős gépet csinálni. Én is repültem nagyon erős géppel, eleinte féltem, amikor meg megszoktam és felbátorodtam, akkor meg jött a taknyolás. Itt a fórumban az emberek 90%-ának semmi szüksége ezekre a 10-12:1-es arányokra, mert nem tudnak hetente 30-50 akksit kirepülni, én annak is örülnék ha 10-et tudnék (persze széjjel tudod magad szimulátorozni is a hideg téli éjszakákon:D).

    Szerintem először ellenálló vázat kell venni, aztán ha már penge vagy és tényleg a zászló melletti tizedmásodperceket kell lopni, akkor lehet grammolni. Én anno számtalan kalkulációt készítettem eclac-kal, meg ezer excel táblát, hogy milyen teljesítmény-tömeg arányokat lehet összehozni, melyik alkatrész a legjobb stb... Ezek a gépek akkor lesznek ellenállóak, ha nagyon drága vázakat veszel (tehát Banggood kb. egyből OFF), Armattan, meg speckó anyagokból készült (Transtech kevlár betétes szara) dolgokat.

    De hogy az a 15 dolláros váz tuti széthullik záros határidőn belül, az hétszentség:D szóval inkább veszek nehezebbet, de legyen vastagabb, meg ellenálló. Mert lehetek 1 akksit vagy kettőt gyors, ha utána a szerelésre vár.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák