Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz Jackal2 #44154 üzenetére

    Alirol csak magad értékelésű eladótól kell venni, mint Ebayen, kb ennyi a titok.

    De amiket leirsz hogy miért nem olcsóbb az mind igaz arf re. Szarul húznak meg egy csavart elhagyod nem lesz külön kapható (de mondjuk rossz példa a csavar mert azt kapsz bárhol, itthon is). De amikor kifut a gép semmi nem lesz hozzá. De sokszor már akkor sem ha még kapni. Mert nem tudni sokszorosan milyen motor, milyen szabi stb és külön meg sokszor nem kapni. De darabokban összerakott gépből ugyan úgy dögölhet meg bármi mint összerakott gépből szal megint nem szerencsés ellenpélda sztem. De az órabérem felszámítása külön mókás ötlet. :-D én szeretek építeni. Sokszor amikor van kész gép már kattogok hogyan lehetne "szétbarmolni" hogy valamit kelljen vele ügyködni. Sőt van aki nem is reptet sokat csak épít, mert azt éli. Ők a régi vágású modellezők és a drónos szakágnál külön kell venni a drón pilótákat úgy látom. Többi modell részleg nem igazán ilyen, ott leginkább modellezők mindenki. :-) szóval van aki nem ért hozzá nem is akar, stb ő nem akar építkezni. Ő kifizeti a kínai órabért az építésre :-D /hát ez még mindig tetszik xD /
    De a másik ami manapság súlyos költség az áfa /vám. Darabokban 98% hogy minden bejön arf ben meg hát egyre kevesebb sajna. Plusz arf gépben sűrűbb hogy gyári cuccbol valamit cserélni kell jobbra, hacsak nem a "pro" változatot veszi az ember. De azt meg nem látom hogy versenyzők arf géppel nyomnak, annyi lóvé ból már mindenki inkább épít saját ízléses szerint (európai órabérrel :-D)

    De nincs azzal baj ha valakinek az egybe gépek jönnek be vagy nincs kedve építeni. Mások vagyunk. Én meg különösen árérzekeny is, szal én általában darabokban veszek :-)

    Amúgy hk mostanság nemtom milyen gariban, 3 éve amíg nem voltam platina tag 2-3 hét vt a válasz. Aztán elkoltottem ott végtelen pénzt azóta 1 nap a gari :-)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák