Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi46

    csendes tag

    :O Fú de ideges vagyok, szét vet az ideg!!
    2 hete vettem életem első quadját ami egy JJRC H6c (hubsan x4 klónja)
    Ma jött meg hozzá 1 hét késéssel pót motorok/akkuk/propelerek. Este 8ra lett rá időm, hamar gyorsan ki a helyi foci pályára, gyorsan sötétedés előtt akkor mondom ellövök vele 2 akkut. Én voltam az egyik "szöglet zászlónál" tőlem jobbra a középvonalnál járt a drón majdnem a kispadok felett, ekkor párom megjegyezte, hogy"Hol van, én már nem is látom?!".... Nyugi, (mondom) ott van az. Ekkor benyomtam a gyere haza headless gombot és onnantól eltűnt. Sok hiba van ebben az akcióban(sötétedéskor nem repülünk, pláne ha az irányítás se 100% még, főleg nem szoba kütyüvel ilyen távokat)
    Persze ahogy neki álltunk keresni se villogást, se motor hangot nem láttunk, hallottunk, több mint 20 percig kerestük, így az akku is lemerült már rég, zseblámpával bolyongtunk..... Holnap reggel világosba ismét átfésülöm, de azt se tudom már, hogy merre ment... Milyen hatótávja van ezeknek? Mert az első repülésemnél ahogy észre vettem, még a focipályát át sem érte a hatótáv, elment a jel a felezővonal után nem sokkal.
    Szóval valakinek tapasztalt hatótáv? Mert akkor olyan sugarú körben kutatok reggel :)

    Motorola E365 - Nokia 6020i - Nokia N95 8GB - Nokia N8 - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy S4 - Samsung Galaxy S6 - Huawei p20 pro - Xiaomi 11 ultra 12/512

Új hozzászólás Aktív témák