Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz Teréz Atya #3579 üzenetére

    cx10 csak akkor megy, ha piros az alaplapja (ha jól olvastam, de még utána megyek, ha csak el nem adom inkább a picit, h8 cserélhető akku miatt jobban bejön :) ).
    Nine agles protokollt tud plusz modul nélkül is azt hiszem.
    Többit nem ismerem. :D
    Ami cserélhető vevő egységes, azt persze igen, mert veszel hozzá egy olcsó dsm orange vevőt és azt ugye kezeli.

    Szal tudni kell mi milyen modulációt használ, illetve kell e vmi külön hekk, hogy menjen. Ha olyan gépről van szó, ami mögött van tömeg, akkor ha kéri vki meghekkelik (h8 is így lett irányítható vele).

    Nekem h8 at, meg 250es fpv racert hajtja, meg ha lesz vmi repülő. De egy másik modullal legtöbb wltoys heli is menne, mert azok meg flysky modulációval mennek. Illetve 977 vmi mással, de azt már rá hekkelték. :) hcp100s meg megint mehet spektrum satelittel is (de lehet még anélkül is, annyira még nem néztem utána, nehogy vegyek egyet :D ).

    Ha megölöd az adót benne, akkor az megint 2500 ft, szal nem tétel, azt is lehet benne cserélni. :) de ha elég a kisebb, olyan 100-150m es hatótáv, akkor nagy para nincs, mert modulok beforrasztása elég egyszerű. De ha van egy tv szerelő szerű ismerősöd, ő tuti megoldja játszva :)

    Szóval a limitált hatótáv 100-150m, persze ez csak a gyári modulra igaz, mert ha megy bele más, akkor az attól függ. Nekem ez ment bele h8 miatt, de ahhoz nem is kell 30m nél több, onnan már úgysem látszik a gép. :)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák