Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz shaddam #33868 üzenetére

    Szia!
    Pár apróságot én is írtam róla [itt] mert nekem át kellett alakítanom a szemem miatt.
    Most sokkal élvezetesebb belenézni, mivel egyrészt kényelmesebb, másrészt sokkal közelebb van a kijelző, de nagyon.
    Hogyan is írjam le, kb. 3/4 résszel közelebb van így, olyan mintha 1m-ről néztél volna előtte egy 19" monitort sötétben, utána meg odahajolnál hozzá vagy 20cm-re, de továbbra is tiszta a kép.
    Oldalt maradt kicsit nagyobb fekete keret, felül alig, alul kicsit nagyobb, szinte teljesen eltűnt az az érzés, hogy egy hosszúkás doboz végében nézel egy kijelzőt, és ugye látod az oldalfalakat is(eltűnt a doboz effekt).
    Így azt mondom most nagyon jól használható, de előtte kicsinek látszott a kijelző, a lencse nem nagyította eléggé.
    Ha most átváltom 4:3 képarányra, még az is jóval nagyobb mint amit eredetileg lehetett látni 16:9 aránynál.
    A DVR része néha annyira késik mintha Wifis képátvitel lenne, a fekete kihagyások elég sűrűn előfordulnak, és szerintem repülésre alkalmatlan úgy.
    Még jó hogy szóltak páran itt a fórumon, hogy kapcsoljam át AV 1-re és lesz rendes kép(köszönet a felvilágosításért), mert már meg is akartam tőle szabadulni.
    Képet [600m-ig] biztos hogy veszi rendesen tisztán, a videón a DVR felvétel ugrál, és csinál fekete kihagyásokat, a valós AV1 kép teljesen jó, néha halvány kis csík, vagy enyhe hangyásodás előjön pillanatra, de egyáltalán nem zavaró, és az előfordul 50-100m-nél is néha.
    Ilyen felfedezhető a felvételen is néhol, ott látható hogy kicsi semmiség csak.

    Természetesen mindehhez át kellet alakítani jó néhány helyen, mindjárt elsőnek orrész teljes kivágása, pótolva a helye egy műanyag lappal, az orr résznél kicsit megmelegítve benyomva, majd rá a vastag szivacs.
    Most már nem akarom eladni, következik a KDS Kylin szemüveg átalakítása ugyan így, annak jobb a felbontása(800x600), szebb képet ad, csak távolságra nem biztos hogy tudja azt mint a VR D2.
    Rövidebben, annyi pénzért gyári állapotában én elég őő... kacatnak mondanám. :B

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák