Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszbon

    őstag

    válasz Arti1 #32274 üzenetére

    Sajnos én sem értek hozzá, csak az a jó hogy működik.
    Szerintem a barométer és GPS közös munkája ez a dolog, de majd a hozzáértők talán elmagyarázzák nekünk ha van kedvük hozzá. :R
    Nem billeg, és nem is sokat variál hogy mit csináljon, igaz mikor elveszett a jel kicsit furcsán viselkedett, mert mintha nem tudta volna eldönteni hova is a merre, most jobbra menjek, vagy balra, vagy lefelé, de aztán úgy döntött hogy a fenébe egyenesen haza és kész(DVR felvételből kivehető). :DDD
    Igaz érdekes hogy kissé oldalazva jött most is, úgy mint amikor én nyomtam neki [Return To Home] gombot, igaz ott 50% gáznak kell/van rajta lenni, és van jel is.
    Azt a landolást még sokkal szebben megoldotta mint a mostanit. :D

    Mod. Még az jutott eszembe arról hogy elindult először lefelé, hogy alapból az RTH funkciónál 15m van megadva magasságnak hogy azt tartsa, itt meg magasabban volt eleve, és lehet először be akart állni arra a magasságra.
    De egyébkén fogalmam sincs róla. :U

    [ Szerkesztve ]

    Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Új hozzászólás Aktív témák