Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Ultrazord #98116 üzenetére

    Ha kicsit visszaolvasol sokkal jobb DH-k profiljait láthatod a topikban, szóval ha fejlesztesz az anyémet max kiindulási alapnak nézd, a többiekét pedig célnak. :P Tessék. Annyi még, hogy amit a többiekkel is beszéltünk korábban a topikban: a bracert váltogatom a strongarm és nemesis között alkalomhoz illően + van bane of the powerful gemem és pain enhancer is. Ezeket is váltogatom és hozom azt ami épp kell.

    (#98117) Edge: Igen, persze ezt én is vágom. Csak azért amikor a csúcs a cél, mind tudjuk, hogy fél %-okon is múlhatnak Greater Riftek. Amikor casualokon látok panci fegyókat úgy, hogy a 80-as GR-rel is küzdenek akkor persze én is belátom, hogy nem minden a panci de ott van a tudatban az is, hogy mi mindent tudnék egy olyan fegyóval kezdeni. Főleg mikor az előző daggeremhez képest egy jó rollos panci +16.7% dps lett volna... Ezért kergettem a fegyót ennyire. Most már jóval kevesebb pluszt adna mert a tegnap sikerült anci fegyonak kb 120-szal nagyobb a dps-e, de még mindig messze van a 3k+ fegyo dps-től. :( Hajtom a karit amúgy, mert még mindig 2m karakterlapi dps alatt vagyok, most az augmentálás lesz a soron mivel eddig csak 3 ancientemben vannak 75 körüli gemek. 500 Gr kulcsból csak esik majd valami upgrade + elegendő mennyiségű augment is lesz.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák