Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Peppo #92595 üzenetére

    "mert az azért nagyon nem oké, hogy bizonyos cuccok egy teljes season alatt sem képesek kiesni"

    Nagyon keveset kell valakinek ahhoz játszania, hogyha valami item nem esik ki neki a szezon alatt. Itt van a Canai's Cube + Kadala, bármilyen itemet nézel is ki magadnak a kettővel együtt pár óra alatt megszerezheted. Sima Riftet kell menni, olyan nehézségen amin haladósan végig tudod vinni pár perc alatt. Ez kinek mit jelent, van akinek T13 is elég gyors, másnak elég a T7 mondjuk. Esik a sok-sok sárga,kék, fehér item és a death breath. Ha farmoltál pár riftet mehetsz is a kovácshoz/jeweleshez craftolni a kívánt legendarynak megfelelő sárga itemet (vagy ha raktál el a rift dropok közül craftolni sem kell). Aztán jöhet a kocka. 25 Death Breath és 50-50-50 alapanyagért csinál neked a sárgából legendaryt. Aki már játszott a szezonban mondjuk 10 órát az valószínű T10 fölött jár és tud sárgából legendet upgradelni elég sokat a gyors T10+ farmolásával.
    Nyilván ezidőalatt esik a BloodShard is, az is mehet Kadalának és onnan is eshet a kívánt ritka item.

    Ennyi lehetőség bőven elég kell legyen ahhoz, hogy hamar megszerezz bármilyen itemet pár óra, vagy kevesebb játékidő mellett pár nap alatt.
    Ha másik szet kell, nem az alap azt is lehet Kadalázni, majd ha véletlenül kettő lesz ugyanazon darabból átkonvertálhatod másikra a kockában.

    Szerintem már így is "túl sok" a segítség a farmoláshoz, ami a játéknak a nagy részét képzi sok embernek. Ezt úgy értem, hogy sokaknak nem fontos a leaderboard és a 100+ GR, tehát abba is hagyják season journey vagy egy bizonyos GR szint után, ami a jelenlegi rendszerben napok alatt megvan a szezonkezdés után. Nekem pl 78 órába telt, vagyis 3 nap és pár órába a season journey.

    a pedig azt nézem, hogy mennyien játszanak és farmolnak folyamatosan akkor ha értelmet akarnál adni az AHnak, le kellene venni a drop esélyét a legendaryknak legalább a mostaninak a tizedére, különben AHból megvehető lenne minden item szezonkezdés után 4-5 órával semmi pénzért, mert akik rákockulnak már akkor T10 fölött járnak és esnek az itemek dögivel. Semmi értelme nem volna. Behozzák az AHt és leveszik a dropratet akkor meg nem élvezed a játékot, mert abból fog csak állni, hogy bemész szezon másnapján AHba, megveszel minden kellő itemet és nem is fog érdekelni a drop - max ha valami ancient. Már így is elég közel van ahhoz a játék, hogy a loot-al nem nagyon kell foglalkoznod, mert úgyis kiesik minden, hanem inkább szól - sajnos - XP farmolásról az egész. Szerintem sokkal jobb így a rendszer - én utáltam az AH táblázatát böngészni játék helyett, mert ott sokkal olcsóbban, könnyebben MINDENT meg lehett venni - minha a játékkal játszottam volna és megtalálok magamnak bármit is.

    szerk: (#92596) szupermacs
    Goldot próbálták fixálni, hogy legyen több jelentősége, mint előző szezonban, de inkább fordítva sült el, mint tervezték. GR60 ha jól rémlik kerül valami 15 millió goldba, hogy empowereld, majd a végén kb a felét vissza is kapod. T13 vault csapatban, paragont goldfindra téve pedig jön 1 körből 100-150M tehát akár 1 vaultból is tudsz 10-15 magas GR upgradet nyomni. Puzzle ringmeg esik mint az állat - nekem most valami 10 van a táskámban, úgy hogy van 2 milliárd goldom mert már ellőttünk párat, de vlakinek úgyis esik egy elég gyakran.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák