Új hozzászólás Aktív témák

  • Lézerparaszt

    őstag

    válasz Gorneck #89934 üzenetére

    Én is pontosan ezért szólózok. Mennék partyba? Csináljak supportot vagy wizardot. És DH jó partiba? Nem, kezdjek wizardot vagy supportot. Supportot minek? Paragon farmra? Farmoljak 20000 paragon szintet? Minek? Hogy még jobb support legyek de ha alapanyagot akarok farmolni akkor 20 perc leölni egy elitet? Ez a Diablo3? Ha nem akarok support lenni és nem az aktuális dmg builddel vagyok akkor party szóba se jöhet? Ez kezd már ultragáz lenni. Azt hittem az új szetes gyűrűkkel millió build el fog terjedni, annyi féle képpen lehet majd játszani hogy nem győzi majd az ember farmolni a cuccokat. Ehhez képest a tengerből lett egy csepp víz. Mentem volna múltkor publicba (mert ugye minden ismerős abbahagyta emiatt) greaterezni. kb 20 percig ment a ki-belépkedés mert valakinek mindig szúrta a szemét hogy DH vagyok, nem wizard. Aztán meguntam. Kerestem normális guildet (nem progresst) és ott is csapat karaktert kértek. Wizard vagy support, anélkül ugyan felvennének de partiba nem hívnak....

    Egy szó mint száz, teljesen átérzem amit te, ennél az agyatlan paragon farmnál még a régi AH-s Diablo is sokkal jobb volt.

    dgabor80: aki terelgetni szeretne az szerintem menjen ki a mezőre és terelgessen birkákat pulinak álcázva :D Lehet hogy sokan szeretik de nekem agyf*sz.

    [ Szerkesztve ]

    A játék az nem játék!

Új hozzászólás Aktív témák