Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz Sárpac #83126 üzenetére

    Koszi (meg neked is Megalodon a linket) - akkor ez nalam kb targytalan, mert nem a szolo Gr-re hajtok hanem 4-es csapatban akarunk feljebb jutni. a tegnapi 69 nagyon biztato volt, kis szerencsevel a 70 siman meglesz, feljebb mar asszem mindenkinek ki kell hoznia magabol a nemletezorejtettextra tartalekokat is..

    makro: igen.. nem egyertelmu mi a legjobb, gear fuggo is a dolog.. a DS nem fog beferni a sup buildbe, luxus.. lehet az Epinefrinnel teleportalgatni, de kozel sem tudod olyan precizen pozicionalni a karit minha siman setafikalnal kozottuk.. Cadi is beragadt parszor tegnap.. ja meg ha nincs mob akire ki tudnal teleportalni akkor szopacs..

    A csimma fronton amugy az van hogy van a mystic+unhondered combo. Nyilvan mindegy hogy melyiket hordod es melyik a cube. De ez esetben kiesik az armor slot a dobozbol, amibe be kellene tenni pl a BF sapit, tehat akkor BF sapit kell hordanod hogy tudjal a vakitassal spiritet termelni. Akkor viszont nem lesz rajtad inna sapi, es igy kb nem lesz rajtad captain crimson se asszem.

    A masik vonal hogy utessel fogsz spiritet termelni, akkor viszont nem fogsz vakitani, vagy nem fogsz atrohanni a tomegen, mert a dupla mysticet viszont koteles vagy hozni a life regen bonusz miatt. Hat, kinek mi jon be, ez mar sztem apro nuansz..

    Most hogy minden este megyunk ilyen magas(abb) Gr-eket szerintem a siker nem (csak) ezen fog mulni. Egyutt kell mozogni, ossze kell szokni, szerintem nincs olyan hogy ezzel a support monkkal lehet csinalni GR75-ot a masikkal meg nem.. kinek mi jon be.. kinek mmelyikbol esett ki maxosabb gear..

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák