Új hozzászólás Aktív témák

  • Edge

    veterán

    válasz sith7 #76580 üzenetére

    Köszi :) Baromira kimerített, nagyon kell koncentrálni már ilyen magas gr-ben, utána mentünk pittivel player2 gr-t 50-est, de ott már szét voltam csúszva és buktuk, mondtam is hogy najó én inkább lefexek már alukálni :) Na majd ma kipihenten újra megnézzük. :)

    DeckardCain:
    igen, nagyon kell a 3. leg gem ofc. Am. riftel kb. szerencsém volt alig volt ranged csak a jeges nyilas és exorcist, mondjuk ez utóbbi nagyon kemény mob de amint megláttam kapott egy blackholet és mielőtt villámot lőtt volna kinyírtam mindig és a pakkok közül egyik se volt refis, ha refis a pakk akkor instant agyon verem magam rajtuk. Boss se volt vészes 1x nyírt ki.
    Vajon meddig tudok elmenni non anci serpentel... szerencsére ahhoz képest hogy non anci egész maxos, az AS-e mindenestre az és sztem az sokat számít, jól kompenzál.
    Tegnap egy gr52-őt is kipucoltam igaz azt 20p alatt, nem volt jó leosztás. De a végén gr dobott egy focus+restraint és mind a kettő upgrade volt, utána vittem ki az 50-est, 2. próbálkozásra, elsőre teli volt szúnyoggal, szúnyog elitekkel is, na azt skippeltem. :)

    Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák