Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Gyors wiz kérdés: ha választhatnátok a Triumvirate és az Oculus source közül, és a 2 azonos dps-t adna, akkor melyiket választanátok és miért?
Dive ever, work never.
-
-
F-ECT$
titán
válasz Chiller #5553 üzenetére
Ha physical fegyvered van (amin nincs fire/holy/poison/egyéb dmg), akkor triumvirate (mert +~15% damage-t ad)
Ez tuti? Én úgy gondoltam, hogy pl +5% lighting az a lightning típusú spellekre ad 5%-ot és kész. És pl a Blizzardra 0% bónusz van, mert nincs +5% cold dmg.
A triumvirate-et azért vettem meg, mert 11.9m volt, hasonlók 20m+ árban vannak csak.
Az oculus tetszene igazán, de ott 30m körül vannak 100-350 körüli sebzésűek, viszont ott van Teleport CD csökkentés, AP on crit, magasabb lehet a CHC és az Int, és mondjuk egy 5-6% dmg elitek ellen kárpótolná a triumvirate-en lévő bónusz light/arc/fire dmg-t, nem?
Dive ever, work never.
-
Chiller
őstag
Igen tuti. Pár oldallal ezelőtt ment róla a diskurzus (én tettem fel a kérdést, konkrétan ), másrészt kipróbáltam, teszteltem.
Elvileg minden sebzést növel.Az más kérdés, hogy ez "working as intended", magyarul ez egy bug, és a blizz javítani fogja a későbbiekben, vagy sem - de egyelőre, ha triumvirate-d van, akkor élből +15% dps, függetlenül attól, mivel varázsolsz.
Innen az infó:
http://prohardver.hu/tema/diablo_3_4/hsz_4409-4409.html[ Szerkesztve ]
-
-
userxy
őstag
Legyen mindenki pajzsos barbár mert az halhatatlan..............
Szerintem mplvlekbe a tank barbi lassú lesz bár ez is izlés dolga ki mit akar..
Én a 180k dpssel verem szerencsétlen mobokat sokáig. Akkor majd a tank barbik meddig püfölik.
De aki szeret sokáig ölni meg élvezi, hogy halhatatlan akkor hajrá. bár már nem lesz olyan halhatatlan warcry nerf után.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Ez csak olyankor fordul elő, ha pont egyik fadzsiból a másikba pottyan a kis barbim, mert a srácok pont úgy durrogtatják el őket. Szólóban sose futok bele, mert látom ha lekerül a csücskösödő hólabda, de partiban volt már rá precedens. Nem látom a sok effekttől, hogy lerakták a jeget, a lézertorony meg pontosan alám kerül... Így boritékolható a henyélés.
Az 1h + pajzs kombót csak act4-re tartogatom még, de a célom az, hogy ott is 2 db 1h fegyóval nyomuljak. Mert alapból két egykezessel tolom, szerintem a barbárnak arccal kell hárítania a csapásokat. A gondom az, hogy a saját károlyom nem tud erről az elvárásomról. Vagy inkább magasról sz@rik rá....
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
új kő került a fegyverbe, így végre megvan a 9000 heroscore [link]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Huma
addikt
válasz ProEvoFan #5552 üzenetére
Jól van, akkor nem szar.
De lehetne jobb is.más:
Valaki nem tud egy táblázatot ahol az induláskori szörny HP-t és sebzést vetik össze a mostanival? Kíváncsi vagyok vajon mennyit nerfeltek összesen eddig az infernón.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mpierre
veterán
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Gorneck #5566 üzenetére
hát igen, nekem eddig 1 eladásom volt 10 milla felett, meg a manticore-t azt használom, aztán ennyi. bár most azért esett elég sok legendary, volt is mikor 7 brimstone-t tettem ki AH-ba. bátyámnak még ennyi se esett, talált kb 5 legendaryt 200 óra alatt, abból 1 ért pénzt, 5 misit, azt viszont látásra
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
-
Huma
addikt
Hát persze. Jó hogy nem rögtön a ládádból szedtem ki őket.
Amíg te meditálsz meg keresed a lelki békét a monkoddal addig én térdig vérben és belekben gázolok. Szóval megdolgoztam a trezsőrért.(#5566) Gorneck23:
Azért nem kell túlzásokba esni. Van az 3-4 hét is.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mikromanus
veterán
Akkor se kell neked jobb drop. Most jöhet a 2000 elit killnyi szopóág nulla legend-set droppal. Csak hogy edződjön az elszántságod. Kizárólag a jellemfejlődésed érdekében
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
nincs ezzel gond, ha valaki jól keres, mittoménén 1 óra munkájáért kap 50 eurot, akkor 1 óra munkáért tud venni annyi aranyat amiért már jó karaktere lehet. de aki nem vesz pénzért semmit, annak is lehet jó gearje nagyon olcsón, ha foglalkozik az AH-val. jobban megéri, mint farmolni, az tuti
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Indítottam egy HC barbárt és venni akartam goldot, de most látom, h nincs RMAH.
Ez eddig is így volt?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
userxy
őstag
Ez a játék az időbefektetésről szól. vagy Ahban vagy játékban.
Akinek nincs szerencséje a játékban és semmi sem esik az szánjon rá AHban időt.
Vagy aki nem szán rá időt akkor miért panszkodik, hogy nincs a világ legcsúcsabb gearjébe ?
Én nem nézem le azokat akik, AH nélkül akarnak goldot illetve itemet szerezni sőt értékelem is. DE akkor ne is akarjon 100 200 millás gearbe rohangálni. Vagy akarjon de akkor napi 24/24ba jáccon.
Ha minden kiesne napi 2 óra játékkal akkor mi értelme lenne az egésznek ?
(#5576) prokxy
Pontosan így volt ellenben a közepes itemeket is viszonylag jobb áron tudod eladni AHban.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz R3ĐßuŁŁ #5575 üzenetére
el akartam adni a talált dex vit chd as kesztyűmet, nézegettem az árakat, aztán bidről fogtam egy jobbat 800k-ért, amit tegnap eladtam 5.5eur-ért nem oltári nagy pénz, de csomószor jártam így... vagy be akartam lőni másik cucc árát: látom 1d11h 30k, következő 1-2milla... gyorsan buyoutoltam is és pakoltam be milláért a többi árához képest alulárazva... csomó pénzt lehet szedni ilyen flipelgetéssel is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
userxy
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #5575 üzenetére
Én azt vallom, hogy a WOWban is és a Diabloban is sokkal kifizetődöbb az idiótákon és lustákon meggazdagodni mint ugyanannyi idővel farmolni.
Ha már csak abbol lehet pénzt csinálni, hogy vmit megveszek goldér és eladom euroért és ujra goldot veszek és ezalatt a tranzakció alatt csinálok 2-3-4-5 millió profitot. Akkor inkább 2 órán kersztül AH-t bújok 5 napig azt utána megvan ami kell és lehet kényelmesen jáccani.
Nem esek kelek össze vissza és mérgelem magam..
Meg mellékesen aki egy játékon idegeskedik az árulja el nekem, hogy minek jáccik akkor.
Én azért jáccak, hogy szórakozzak. Ha idegeskedni akarok akkor Híradót nézek
-
Gorneck
legenda
Megnézném miből csinálsz zsét, ha nem esik semmi...és nem rugaszkodsz neki az AHnak hiéna szinten...és flippelsz, ahogy sokan teszik ezt...akár bottal is.
Én nem panaszkodom, mert lassan 2-3 Zuni geart is összerakhattam volna magamnak, de ehhez kellett a drop, mert én ha tehetem a flippeléssel nem élek...vmilyen szinten undorítónak is tartom....de nem is ez a lényeg...hanem, ha nincs drop, akkor nincs gold se...hisz mit adsz el? 5-10k-s cuccokat? Abból nehéz lesz venni egy Skornt és az még csak 1db item.
Így maradt a játékbeli gold gyűjtögetés, ami nem épp hálás dolog...főleg, ha napi 1-2 kört tudsz menni.
Gorneck#1239
-
Huma
addikt
válasz mikromanus #5574 üzenetére
Felesleges. Annyira fejlett a jellemem, hogy már high-tech. Elszántságom pedig nem ismer határokat.
Inkább abban szeretném próbára tenni magam, hogy el tudok e adni legalább napi két db, minimum 200 milliós tárgyat vagy pedig a nyakamon marad a sok értékes set és legendary.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
sith7
nagyúr
Mi is ez a hellfire ring dolog ?
Ez valami új cucc lesz ? -
userxy
őstag
válasz Gorneck #5580 üzenetére
Elárulom neked, hogy az első 20 euromat úgy kerestem, hogy olyan itemeket adtam el 1.25ért amit goldosba 10k- 100k-ért nem vittek el.
Lehet mákom volt nem tudom. Nem is érdekel, hiszek a sok gazdag lusta emberben aki csak arra vár ,hogy tőlem megvegye az itemeket.
Nem mellékesen tőke nélkül nem lehet profitálni csak mákból. Akinek nincs mákja vagy nincs kedve ideje kivárni a mákot az vesz goldot ügyesen megforgatja és többszörösét kiszedi.
Szerintem ennyit megér, hogy nem farmolással meg szar itemek bontogatásával baszom el az időt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Kíváncsian várom hogy ha egyszer elfogy a Lucky és esetleg a hullámvölgy legalján leszel, akkor is ekkora arcod lesz-e..
Én nem panaszkodom a saját dropomra mert szerencsére nekem is esik ez-az, de amit te művelsz az gusztustalan..
Önelégült, egoista....áá...inkább visszafogom magam..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
userxy
őstag
válasz Sirandrish #5587 üzenetére
Annyi eurobol ha elfogy a szerencse is akkor is már leszarja a dolgokat szerintem.
Ügyesen használva pénz pénzt szül.
Ennyire azért nem kéne sértegetni a másikat fórumba.
-
mikromanus
veterán
-
Huma
addikt
válasz Sirandrish #5587 üzenetére
"Önelégült, egoista"
Vazz. Már nem is tudom hányadik vagy aki ezt mondja. A végén még elhiszem hogy tényleg az vagyok.
Amúgy nem értem, hogy szerinted milyen gusztustalanságot művelek. Meg ezt a nagy arc dolgot sem vágom miért írod nekem.
Más:
Arra gondoltam lehetne a kezdők számára egy segélyszervezetet létrehozni. Mire elér infernóig lesz mondjuk 1 millió aranya. Abból csak egy alap felszerelést tud venni. Viszont én (mint ahogy gondolom ti is) naponta adok el a vendornak egy rakás olyan cuccot aminek biztos örülne egy "ifjonc". Most is van egy valag olyan cuccom ami csak a helyet foglalja és lusta vagyok kidobálni őket. Inkább adnám másnak.
Szerintem induláskor azért nagy segítség lenne.(#5589) mikromanus:
Így van. Én pl tudom, hogy ÉN vagyok a világ közepe. Az egoisták meg pedig csak azt hiszik, hogy ők azok.
Te lehetsz a másik középpont. Ikercsillagokként keringünk egymás körül és körülöttünk kering minden más.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Edge
veterán
Sztem Huma ironizált csak nem jött át...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
legenda
Tényleg nem érted?
Akkor nem segíthetek.." A végén még elhiszem hogy tényleg az vagyok"
Mikromanustól vegyél leckéket...
mikromanus Te vagy a legerősebb és a legszebb...aki más mondd az hazudik..ne higgy nekik
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Huma
addikt
Úgy van!
Az a baj az iróniával és a szarkazmussal, hogy nem mindig érthető. Sokszor ismerni kell hozzá az egyént, hogy tudjuk, nem komolyan beszél ill nem szó szerint kell értelmezni a mondanivalóját.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mikromanus
veterán
Nem hiszem... Huma csak most kezd ironizálni (lásd az 5990-eset). Nekem is van egy rakat lom, tán ingyen is adnám bárkinek, de annyi idő alatt míg megtalálnám azt kinek jó simán kifarmolnám az értékük többszörösét. Ha kell valakinek egy rakat gyanus értékű item, akkor szóljon! Monjuk10-20-as pakkokban el tudok passzolni pár embernek kis segíjt. A jó életben nem jutnak ezek ki az AH-ba. Max 50-100k-t ha érnek...
Nem rossz ötlet amúgy. Akinek kell lom az szóljon! Csak azt ne várjátok, hogy mérlegeljem mi a jó nektek. Lomok átadása-lomok emésztése-nem kellőek visszaböfizése. Ilyen stílusban felőlem mehet a bíznisz
(#5592) Sirandrish
Nem hazudik, csak téved. Gyakori jelenség a szerényebb értékekkel megáldott egyedeknél. Ezért még nem kell őket megvetni, vagy elitélni. Egyszerűen csak nem képesek felfogni nagyságom mértékét. Mondjuk én is nehezen boldogulok. Olyan tökéletes vagyok, hogy azt már szinte magam se tudom felfogni emberi ésszel[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
davidsz
senior tag
Ingyen lomot, goldot legendet, set-et elfogadok!
Aki szerencsét ad, az is jöhet, hogy jobb legyen a drop
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Huma
addikt
válasz mikromanus #5594 üzenetére
Most lebuktam. Pl ezt a hozzászólásomat is teljes mértékben komolyan gondoltam.
Csak azért kaptam Edge által dobott ironizálós mentőkötél után mert le akartam mosni magamról a nagyképűség vádját. De nem sikerült mert te átláttál a szitán.
(#5596) Gyuri27:
Mardok#1180(#5595) radi8tor1:
De való az. Csak nem mindenki érti. Mint ahogy a való életben sem. Pl mikor társaságban vagyok és 10 ember közül csak 2 érti.[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Nem vagy nagyképű, csak picit talán egészségtelenül téves az önképed
A hivatkozott hozzászólásodban jezettek mellett nem a jellemed és erősséged javulna, hanem csak jobban támaszkodnál a szerencsédre. A végén odáig jutnál, hogy only-blue mf itemben esnél neki a falleneknek, mert hogy tuti tízszer zsinórban melléd fognap csapni. Aztán meghalnál, körberöhögnének és az egész világképed összeomlana. Jobb lesz neked a satnya drop. Abból kihívás keresni és éberségre nevel (pl: "hopp, ott egy ilvl 58-as legend a földön. régen ezt nem vettem volna észre")Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Huma
addikt
válasz mikromanus #5599 üzenetére
Nekem nincs szükségem éberség növelő balszerencsére. Nem tunyulok el a jóléttől.
No meg jellem javulásra sincs szükségem, hisz tökéletes és egyedülálló a maga nemében, ezt bizton állíthatom.
Mondhatni, hogy belőlem csak egy van. Sokak szerint szerencsére.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest